Wijn en proefkunde
Image default
Bedrijven

Van urenstaat bijhouden tot een website bouwen: een onderneming starten doe je zo

Een eigen onderneming starten is hartstikke spannend. Er zijn heel veel zaken waar je rekening mee dient te houden, maar het is uiteindelijk allemaal de moeite waard. Want wat is er nou mooier dan van je hobby je werk maken? In deze blog geven we enkele tips waar je aan moet denken als je een eigen onderneming gaat starten.

Uitstraling

Bedenk wat je wilt uitstralen als merk zijnde. Hier hoort het ontwerpen van een huisstijl, logo en merknaam bij. Door eenheid te creëren zorg je voor een professionele uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om de hulp van grafisch designers in te schakelen voor het ontwerp van het huisstijl van jouw onderneming.

Marketing

Als je hebt bepaald welke uitstraling je aan je onderneming wilt geven, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je zichtbaar bent. Wees actief op de social media kanalen waar je doelgroep ook gebruikt van maakt, zodat ze kennis kunnen maken met je onderneming. Een website bouwen is ook een goed idee, zo kunnen mensen jouw bedrijf namelijk opzoeken.

Urenstaat bijhouden

Als eigen ondernemer is het belangrijk om inzicht te krijgen in de werkzaamheden die je verricht. Het bijhouden van een urenstaat is dan erg belangrijk. Door een urenstaat correct bij te houden, kun je de werkzaamheden beter inplannen. Je weet namelijk hoeveel tijd bepaalde zaken in beslag nemen, zodat je hier in de toekomst rekening mee kunt houden. Zo kun je efficiënt te werk gaan en het maximale uit je werkzaamheden halen.

https://keeping.nl/urenstaat