Wijn en proefkunde
Image default
Bedrijven

Maak een statement met reboard meubilair

Tegenwoordig wilt iedereen uniek zijn en zo veel mogelijk opvallen. Voor bedrijven kan het nog wel eens moeilijk zijn om klanten te verrassen. Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk om klanten te verrassen? Een verraste klant praat met vrienden en kennissen, om deze manier kun je makkelijk mond-tot-mond reclame verkrijgen. Dan moet je nog gaan nadenken over op welke manieren je een kop boven de concurrent uit kunt steken.

 

Reboard meubilaire

Dit kan in eerste instantie misschien wat gek klinken, maar wat dacht je van meubels van karton? Niet zomaar karton, maar reboard. Dit is een van de sterkte materialen om op een slimme manier constructies mee te maken. Door bij de entree een koffietafeltje of lamp van reboard te zetten zullen klanten zeker opkijken en misschien zelfs vragen naar het aparte meubilair. Zo is er ook direct een gespreksonderwerp waardoor je ongemakkelijke stiltes voorkomen kunnen worden. Win-win!

 

Sta voor duurzaamheid

Buiten dat het er apart en leuk uitziet is het ook nog eens heel duurzaam. Wanneer klanten weten dat een bedrijf ook een steentje bijdraagt aan het milieu doet dit veel goed voor de naam van het bedrijf. Want laten we eerlijk zijn, wie is er tegenwoordig niet bezig met groener leven? Het is daarbij ook mogelijk de reboard te laten bedrukken om het helemaal eigen te maken. Zet er bijvoorbeeld het logo van de zaak op of gebruik het als promotie voor nieuwe artikelen. Je kunt echt alle kanten op!

 

https://endlessbranding.com/re-board-bedrukken/