Wijn en proefkunde
Bedrijven

Het uitzoeken van een passende steen bij de steenhouwerij in Assen

Je wilt een mooie plek creëren om iemand te herdenken en terug te denken aan alle mooie momenten die je met iemand hebt beleefd. Wanneer iemand wordt begraven kunnen de nabestaanden er voor kiezen om een mooie grafsteen uit te zoeken. Bij de beste steenhouwerij in Assen is er een enorm assortiment beschikbaar van diverse stenen waar uit gekozen kan worden en welke bestand zijn tegen alle weersomstandigheden waar de steen mee te maken zal gaan krijgen in de komende jaren. De kwaliteit van de stenen is heel goed en je krijgt ook nog eens een garantie op de steen van maar liefst 30 jaar. Mocht er dus iets gebeuren met de steen dan zal de steenhouwerij in Assen de grafsteen vervangen of repareren wanneer dit binnen een periode van 30 jaar gebeurt. 

Brochure

Je kunt op de website van de steenhouwerij in Assen gratis een brochure aanvragen. Hierin kan je alvast bekijken wat er allemaal in het assortiment zit en wordt aangeboden. Je kunt uit diverse soorten stenen kiezen. Dit betreft niet alleen het materiaal, maar ook de maat en de vorm van de grafstenen. Ben je er nog. Niet helemaal over uit hoe jij de steen wilt laten maken? Je kunt dan een vrijblijvend advies opvragen bij een van de adviseurs. Ze helpen je graag om een mooie steen voor je uit te zoeken. 

Uitzoeken

Het uitzoeken van een grafsteen is niet een taak die je dagelijks doet en het heeft ook veel impact wanneer je er een hebt uitgezocht. Je maakt het definitief dat iemand is overleden en moet er aan toe geven. Het is natuurlijk een heel emotioneel moment en dat begrijpt men bij de steenhouwerij in Assen maar al te goed. Ze geven je alle tijd en ruimte om te kiezen voor een steen van de steenhouwerij in Assen.