Wijn en proefkunde
Shopping / Food

Smaakt whiskey echt beter in speciale whiskey glazen?

In de Whiskey Glazen Shop kan je terecht om whiskey glazen te kopen. Ik vraag me alleen af of mij favoriete drankje nou echt beter smaakt in een speciaal glas? Normaal gebruik ik altijd een standaard limonade glas om mijn drankje in te drinken. Mijn vrouw was eigenlijk de gene die me overhaalde om whiskey glazen te kopen. Voornamelijk toen ze zag hoe prachtig de glazen waren in de Whiskey Glazen Shop. Ze was direct verliefd op de whiskey karaf terwijl ze zelf niet eens whisky drinkt! Maar ik was ook wel verkocht en ik besloot de proef op de som te nemen en de speciale karaf te bestellen in de online shop.

Whiskey glazen gemaakt uit kristalglas.

De whiskey glazen die ik gekocht had in de shop zijn gemaakt uit kristalglas. Het is overigens sowieos handig om te weten dat alle glazen zijn gemaakt uit kristal. Kristalglas heeft een aantal voordelen vergeleken met mijn standaard limonade glas. Als eerste voordeel zorgt het ervoor dat mijn favoriete whisky altijd op temperatuur blijft. Ik hoef dus nooit moeite te doen om mijn drankje koud te maken. Dit is een voordeel want ik ben een liefhebber van “on the rocks”. Gelukkig is dit geen probleem met mijn speciale whiskey stenen. Nog een voordeel is dat er geen invloeden van buitenaf mijn drankje beïnvloeden. Ik kan dus rustig mijn glaasje whiskey drinken en genieten.

Whiskey glazen kopen op het internet.

Persoonlijk vind ik de whiskey glazen echt een aanwinst. Mijn drankje blijft langer op temperatuur en de aroma’s ontwikkelen zich beter. Daarnaast heb ik altijd het juiste glas omdat er 6 glazen in een setje zitten. Ik heb dus nooit het probleem dat mijn vrouw mijn favoriete whiskey glas weer voor iets anders gebruikt heeft. Ik raad vooral iedereen aan om hetzelfde te doen en een paar glazen te bestellen.

 

http://www.whiskeyglazenshop.nl