Wijn en proefkunde
Shopping / Food

Houten vloeren van Bax Houthandel maken van uw huis een thuis

Bax Houthandel ontwikkelt en produceert hoogwaardige houten vloeren die een warme en intieme sfeer creëren in elke kamer van uw huis. Maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hout is een mooi, natuurlijk materiaal. Geen twee bomen zijn gelijk, dus elke vloer is uniek. Dit is de charme van een vloer van Bax Houthandel: elk huis heeft zijn eigen karakter. Ze zijn de belichaming van de levende cultuur. Houten vloeren brengen het gevoel van comfort in uw huis.

Houten vloeren vanaf de fabriek

Natuurlijk wilt u niet te veel betalen voor uw houten vloeren. Daarom koopt u natuurlijk bij Bax Houthandel direct af fabriek. Zij produceren grote hoeveelheden voor u en kunnen daarom hun eiken vloerdelen tegen de laagste prijs aanbieden. En dat is natuurlijk een super en top prijs-prestatieverhouding. Hun hoogwaardige vloeren geven elke omgeving een supergezellige sfeer. Door het grote aanbod heeft u veel mogelijkheden.

Gewaxt, geolied, gelakt of natuurlijk?

Het is belangrijk om te weten hoe u uw vloeren wilt (laten) afwerken. Water is de vijand van elke houten vloer en vooral parketvloeren zijn bijzonder gevoelig. Vochtig is het toverwoord wanneer u uw parket of plankenvloer wilt schoonmaken. Verwijder eerst alle grove vervuiling met een stofzuiger of een zachte bezem. Voor stofzuigers wordt een bijzonder zachte parketborstel aanbevolen. Vooral kleine steentjes laten vaak onaantrekkelijke krassen op de vloer achter.

Als het toch onverhoopt is gebeurd

Watervlekken kunnen zorgvuldig worden gepolijst met een beetje tandpasta. Vervolgens het parket opnieuw verzegelen met olie, was of vernis.

Bedek wasvlekken met vloeipapier of keukendoek. Daarna opwarmen met een strijkijzer, een haardroger. Het papier absorbeert de was van de houten vloer zonder resten achter te laten.

Water en spiritus gemengd in de verhouding 1 : 1 verwijdert alle soorten vetvlekken op uw parketvloer. Of het nu gaat om schoensmeer, sporen van hakken, teer of asfalt en ook chocolade. Zorgvuldig aanbrengen met een zachte doek, de vlek verwijderen en vervolgens onmiddellijk weer droogpoetsen.

In het geval van brandvlekken helpt het vaak als de vlek ruimhartig met mayonaise wordt gedept. Laat twintig minuten inwerken. Nu polijsten met een zachte doek.