Wijn en proefkunde
Shopping / Food

Gadgets in je bedrijf voor groei

Om je personeel optimaal te laten presteren hebben ze complimenten, steun, feedback en gadgets nodig. Het laatste gaan we het over hebben in deze blog. Gadgets zijn haast niet meer weg te denken uit onze samenleving. Is je telefoon leeg? Koop een powerbank! Zin in muziek? Koop een portable speaker. Er zijn talloze gadgets op de markt en ook veel gadgets die heel erg duurzaam zijn. Zo zijn er gadgets die werken op zonne-energie of ze zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. Gadgets laten zien dat jij als bedrijf innovatief ben en mee gaat met de tijd. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met top gadgets die goed zijn als relatiegeschenk.

Relatiegeschenk

Een duurzaam gadget als relatiegeschenk  is een manier om waardering te uiten of te feliciteren met behalen van bepaalde successen. Ze helpen met het versterken van relaties en van klanten en medewerkers. Daarnaast kan je de gadgets bedrukken met logo’s of een boodschap om het nog sterker te maken. De gadgets dienen dus ook als een reclame tool. De grootte van het geschenk kan bepalen hoeveel waardering je er voor krijgt. Ga je bijvoorbeeld voor een draadloze achteruitrijcamera?  Of ga je toch voor een normale achteruitrijcamera set? De keuze van de gadget kan veel invloed hebben op de relatie. Denk er dus goed over na.

Gadgets kunnen dus ook dienen als reclame boodschap. Door gadgets te schenken zet je het bedrijf in een goed daglicht bij relaties. Maar je kan ook een nieuwe relatie aangaan door relatiegeschenken weg te geven aan nieuwe klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan USB stick die je uitdeelt op evenementen. Daarop zet je een logo of een boodschap. Je kan er ook voor kiezen om een product uit te delen wat echt gebruikt wordt en waar toch de boodschap opstaat. Zo schep je direct een goede band tussen jou en het potentiële bedrijf.

 

https://www.vanzwitserland.nl/