Wijn en proefkunde
Shopping / Food

Een opslagruimte huren in Utrecht? Het kan bij Opslagman!

Heeft u teveel spullen in huis en wilt u die tijdelijk kwijt hebben in een goedkope opslagruimte in de omgeving van Utrecht? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Opslagman is precies het bedrijf dat u zoekt, want zij bieden verschillenden opslagruimtes aan voor een scherpe prijs per maand. Bovendien kunt u gemakkelijk en snel bij hun een opslagruimte reserveren via de website. In deze blog krijgt u daar meer informatie over.

Opslagruimtes in alle soorten en maten in Utrecht

Bij Opslagman heeft u een ruime keuze aan assortiment in onze vele vestigingen, ook in Utrecht. U kunt zelf bepalen via de website welke maat het beste bij u past. Heeft u maar een klein beetje wat u voor een tijdje kwijt wil, geen probleem, zelfs daarvoor hebben we verschillende opslagruimtes beschikbaar. Het kan ook zo zijn, dat u de grootte van uw opslagruimte heeft onderschat en te kort komt. Natuurlijk begrijpen wij dat dit heel vervelend is en daarom willen wij u daarmee helpen. U kunt gemakkelijk bij ons overschakelen naar een grotere of een kleinere opslagruimte zonder dat er extra kosten worden berekend. Bovendien kunt u altijd, als u ter plekke bij uw opslagruimte staat, ons even bellen als er iets aan de hand is. Een van onze collega’s is altijd in de buurt van de vestiging om u even een handje te helpen met uw probleem.

Meerdere opties

Opslagman biedt nog allerlei andere soorten diensten aan waar u, als klant, gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld onze goedkope ophaalservice. Kunt u zelf geen andere vervoer regelen omdat u zoveel spullen heeft die u in een keer wilt vervoeren? Neem gerust contact met ons op hierover, dan kunnen wij u zo goed mogelijk hebben en eventueel alle vragen beantwoorden die u heeft hierover en met u een afspraak maken wanneer wij deze spullen komen ophalen.

Contact

Bent u ook nieuwsgierig naar alle soorten opslagruimtes die Opslagman te bieden heeft? Of wilt u kijken in welke plaatsen wij gevestigd zijn? Bekijk dan voor meer informatie de website van Opslagman en vraag daar meteen een vrijblijvende offerte aan.