Mobiele bar huren voor jouw feest of evenement?

Wil je een mobiele bar huren voor jouw feest of evenement om wat extra’s te doen of om het wat specialer te maken? Bij Bar Company hebben wij de geschikte bar voor jou staan. Wat je ook nodig hebt, wij hebben de perfecte bar.

Onze concepten

Om te zorgen dat er voor elk feest een geschikte mobiel bar is heeft Bar Company een grote hoeveelheid verschillende concepten. Hieronder staan onze meest populaire concepten op een rijtje, maar kijk even op onze website voor het volledige aanbod.

Cocktailbar

De lekkerste cocktails worden aan deze bar op spectaculaire wijze bereid door onze ervaren barmannen- en vrouwen. Welke cocktails wij zullen maken kan je zelf beslissen en dus aanpassen aan jouw thema.

De koffiebar

Onze barista’s zetten heerlijke koffie van hoogwaardige koffiebonen op jouw het evenement. Daarnaast kan er ook een koffieprinter mee worden gestuurd waardoor je afbeeldingen zoals logo’s en selfie’s in het melkschuim van cappuccino kan printen. Deze bar is ideaal voor als je meer dan een simpel bakje koffie wil schenken.

Smoothie of Juicebar

Op deze mobiele bar zullen verse sappen worden bereid door ons barpersoneel. Op locatie persen en blenden we vers fruit om te zorgen dat de smaak optimaal is. Deze bar is perfect als je opzoek bent naar een gezond tussendoortje voor jouw event.

Zuurstofbar

Bar Company is de enige plek waar je deze speciale bar kan huren. Aan deze bar krijgen jouw gasten geconcentreerde zuurstof wat het denkvermogen en geheugen versterkt. Daarnaast heet het nog allemaal andere lichamelijke voordelen heeft. Deze mobiele bar heeft een echte WOW-factor en is dus perfect als jouw feest op moet vallen.

Naast deze concepten heeft Bar Company nog veel meer mobiele bars die geschikt kunnen zijn voor jouw feest of evenement. Kijk daarom op de website of neem contact met ons op per telefoon of via de e-mail.

https://www.barcompany.nl/