Wijn en proefkunde
Shopping / Food

Kinderservies

Zodra een kind begint met zelfstandig eten, heeft hij of zij kinderservies nodig. Normaal servies is namelijk niet geschikt voor kleine kinderen. Het bestek van normaal servies is veel te groot, waardoor kinderen het niet goed kunnen beethouden. Daarnaast zijn normale messen te scherp voor kleine kinderen. Kinderservies heeft ook een opstaande rand, wat het eten makkelijk maakt. De meeste normale borden zijn volledig plat, waardoor kinderen er snel eten vanaf zouden laten vallen. Een kind eet en drinkt ook minder dan een volwassene, waardoor het bord en beker kleiner kan zijn.

 

Kinder servies

Jut en Juul biedt verscheidene vormen van kinder servies aan. Er is bijvoorbeeld een set in neutrale kleuren, wat goed bij een normaal serviesset kan passen op tafel. Er is echter ook servies met vrolijke kleurtjes en afbeeldingen. Kinderen houden vaak niet van eten, maar een leuk kinderservies kan deze activiteit veel leuker voor ze maken. Er is bijvoorbeeld een kinder servies met giraffes of met schattige walvissen.

 

Broodtrommels en drinkflessen

Wanneer kinderen niet thuis eten, kunnen ze niet gebruik maken van hun normale kinderservies. Voor deze gelegenheden heeft Jut en Juul ook broodtrommeltjes. Deze kunnen vierkant zijn, maar ook in de vorm van een konijn, tractor of olifant. Dit maakt lunchen overal leuk voor kinderen. Daarnaast zijn er ook verschillende types drinkflessen. Er zijn doorzichtige drinkflessen of ondoorzichtige. Ook zijn er drinkflessen met een tuitdop, waardoor het voor kinderen erg makkelijk wordt om te drinken.

 

Bekijk al het kinderservies!

Voor kinderservies voor thuis en onderweg kun je terecht bij Jut en Juul. Bekijk op je gemak het gehele assortiment en bedenk wat je goed bij je kind vindt passen. Sommige kinderen willen graag een bord met dieren erop, terwijl andere kinderen graag een vrolijk kleurtje willen. Kies dus het kinderservies uit, waarmee je je kind blij kan maken.

 

 

https://www.jutenjuul.nl/