Wijn en proefkunde
Shopping / Food

Kartonnen koffiebeker bestellen

 

Op zoek om blanco of gedecoreerde kartonnen koffiebekers te bestellen? Bij onze webshop Koffiebekerbestellen.nl kunt u met het grootste gemak grote hoeveelheden wegwerp bekertjes aanvragen. U hebt ruime keuze uit verschillende opdrukken, typen en formaten. Van eenvoudige modellen tot kartonnen drinkbekers met eigen logo of opdruk.

Naast deze handige papieren bekertjes leveren we ook plastic varianten en de bijbehorende accessoires. Zo kunt u direct te gebruiken creamersticks en suikersticks bestellen met dispenser. Verder kunt u als bedrijf uw eigen logo laten bedrukken op buitenkant van dergelijke containers. Lees meer over kartonnen koffiebekers bestellen op onze website.

Koffiebekers bestellen op maat

Maak uw keuze om onze handige kartonnen koffiebekers te bestellen op maat en ontvang al vanaf 1000 stuks aan deze professionele drinkbekers voor gebruik in het bedrijfsleven. Voor zeer grote hoeveelheden van bijvoorbeeld 50000 stuks ontvangt u een flinke korting en hebt u meer voor dezelfde goedkope prijs. Deze bekertjes hebben een standaard grootte en passen als zodanig in ieder type koffieautomaat. Dat is zeer praktisch voor in de kantine.

Bestel daarnaast de toepasselijke benodigdheden om volledig voorzien te zijn in al uw koffie en thee behoeften. Zo krijgt u van ons een complete set aan koffieproducten door bij ons uw kartonnen koffiebekers op maat te bestellen.

Kartonnen bekers laten bedrukken

Om een kartonnen koffiebeker te bestellen die tevens persoonlijk is, gaat u voor een beker laten bedrukken. Zodoende kunt u op een simpele, doch doeltreffende, manier aan de marketing van uw bedrijf werken. De kartonnen koffiebekers verspreiden de boodschap via de opdruk, waardoor mensen uw merknaam in het vervolg sneller zullen herkennen en zullen koppelen aan professionaliteit.

Maar ook ingeval dat u een evenement organiseert en bijpassende kartonnen bekers nodig hebt is hiervoor uitermate geschikt. U zet het symbool van de organisatie of het thema van het evenement op de opdruk waardoor u een professionele uitstraling wekt. Ga daarom voor onze producten en bestel uw kartonnen koffiebekers bij onze webwinkel.