Wijn en proefkunde
Shopping / Food

Een echt turks restaurant?

Je kunt in elk turks restaurant zitten en je zult versteld staan ​​van het eten. Het restaurant lijkt bijna precies hetzelfde, ik kreeg een shoarma-broodje, de service was behoorlijk uitstekend. Er zijn veel Turkse restaurants in de gelijknamige regio. Deze Turkse restaurant in Rotterdam geeft haar klanten een unieke traktatie, datzelfde gebeurt ook in de vestiging van de Turkse restaurant in Utrecht.

Samen met de flatbread zijn er verschillende broodsoorten in een reeks van verschillende vormen en maten en bedekt met een aantal verschillende zaden. Het is een belangrijk onderdeel van het Turkse dieet en het maakt deel uit van alle traditionele Turkse gerechten. Turks brood is ook erg goedkoop, maar in de restaurant kun je ervan uitgaan dat deze kwalitatief wordt bereid, en dat proef je ook. 

Kebab verwijst naar een grote selectie vleesgerechten in de Turkse keuken. In Turkije is een Döner Kebab een soort vlees dat gegrild wordt door het te draaien, en niet allemaal zijn ze gemaakt van lamsvlees. In plaats daarvan wordt de lam Döner kebab geserveerd op een vel plat brood.

Het is niet mogelijk om de authentieke kebab exact te repliceren, maar het is mogelijk om een ​​zelfgemaakte versie te maken die in de buurt van het juiste is. Als je in Turkije een doner kebab aanvraagt, zal je niet per se vlees van lamsdoners worden, sinds ik erachter ben gekomen. Je kunt hier klikken om de menukaart eens te bekijken van Laila.nl, ik moet zeggen dat het er zeer goed uit ziet – het is namelijk zeer uitgebreid. Je kunt zelf kiezen wat je wilt weten, of het nou vlees of vegetarisch is, Laila.nl heeft het in huis.

Zie hier de bron (wikipedia)