Wijn en proefkunde
Shopping / Food

Eastern Plaza Elst

 

Bij Oosters wokrestaurant Eastern Plaza Elst in Utrecht kunt u heerlijk genieten van de Aziatische keuken. U vindt daar heerlijke hapjes als voorgerecht, hoofdgerecht en als nagerecht. Daarbij kunt u kiezen voor live cooking en wokking waarbij u kunt aanschouwen hoe uw maaltijd wordt bereid door een chef in de Oosterse keuken.

Als u dus bij een Aziatisch wokrestaurant wilt gaan dineren dan is Eastern Plaza te Elst in provincie Utrecht de plek waar u wilt zijn. We hebben niet alleen een warm buffet voor volwassenen, maar we serveren tevens een kinderbuffet voor de jongsten onder ons. Het is overigens ook een mogelijkheid om bij ons afhaalmaaltijden te bestellen, opdat u thuis van heerlijke Japanse sushi kunt genieten. Gaat u dus een avondje eten bij een restaurant waar u kunt wokken ga dan naar Eastern Plaza voor regio Elst.

Aziatische keuken

Een avond heerlijk genieten van de Aziatische keuken? Kom dan langs bij ons Oosterse restaurant Eastern Plaza Elst gelegen in Utrecht. Daar zijn alle soorten Chinese en Japanse lekkernijen te vinden. Zo kunt u er gestoomde deegballetjes gevuld met vlees eten, de zogenaamde Dim Sum. En er zijn diverse Chinese soepen te proeven zoals met kip, met tomaat en de Sun-La soep. Wilt u liever een maaltijd laten bakken? Dan zijn er de Teppan Yaki bakplaten te vinden in ons Aziatische wokrestaurant. Daarop kunt u van alles op traditionele wijze laten garen. En uiteraard kunt u bij Eastern Plaza voor omgeving Elst natuurlijk ook wokken in onze Oosterse keuken.

Met warm buffet

Een hoogtepunt van de avond is het warme buffet zoals dat alleen in een echt Aziatisch restaurant te vinden is. Eastern Plaza voor Elst in regio Utrecht serveert zo’n warm buffet. Het is altijd ultra all-in waardoor u onbeperkt kunt genieten van onze Japanse en Chinese gerechten. Ga voor Tsja Sjeu of Kantonees speenvarken, neem er broccoli bij of aardappelkroketjes. U past het aan zoals u het zelf wilt. Ook voor de jongsten is er het kinderbuffet. Zo kunt u voor de kleinsten een passend diner regelen. Ga ook eens lekker uit eten bij ons Oosterse wokrestaurant Eastern Plaza te Elst.