Wijn en proefkunde
Shopping / Food

De pasvormen van de Ledub overhemden

Ledub overhemden zijn van het Nederlandse familiebedrijf Van Winkel fashion. Ledub overhemden zijn gewaardeerde overhemden. Ledub staat voor kwaliteit en vakmanschap. De overhemden van Ledub zijn van zijdezachte stof, hebben een goede pasvorm en hebben een mooie finishing touch. Dit komt mede doordat de overhemden stuk voor stuk worden ontworpen door gespecialiseerde designers die de meest bijzondere creaties maken. In deze blog gaan we het hebben over de verschillende soorten ledub overhemden.

Ledub heeft overhemden met de lekkerste en mooiste stoffen. 100% katoen strijkvrij, fijne twill, grove twill, oxford, flanel, pied-de-poule en visgraat.

Ledub is consistent in pasvormen. Ledub biedt in totaal vier pasvormen aan: Slim Fit overhemden (extra slanke pasvorm), Tailored Fit overhemden (slanke pasvorm). Modern Fit overhemden (normale pasvorm) en Regular Fit overhemden (ruime pasvorm).

De non iron overhemden van Ledub

Geen zin strijken? Dan ben je bij Ledub aan het goede adres. Ledub heeft een breed assortiment aan strijkvrije overhemden. De Ledub overhemden drogen zonder kreukels en vouwen op.  

De business shirts van Ledub

De Ledub Business overhemden hebben (zoals de naam al doet suggereren) een zakelijke uitstraling. Gehuld in een Ledûb overhemd bent je altijd zakelijk en professioneel gekleed. De overhemden stralen ontzettende eenvoud uit, maar hebben toch een artistiek tintje dat elk zakelijk overhemd bijzonder maakt. Met de Ledub Business overhemden kom je nooit meer saai op je werk aan.

Wil je toch een meer casual outfit? Dat is uiteraard ook mogelijk. Het gaat uiteindelijk om de combinatie die je maakt. Voor een meer casual outfit moet je het overhemd combineren met een jeans of casual colbert. In een handomdraai heb je een informeel outfit.

De smoking overhemden van Ledub

Is er een chique diner of galafeest op komst? Bij Ledûb kan je kiezen uit een reeks stralende witte smoking overhemden. Gehuld in een Ledûb overhemd is iedere man altijd een inspirerende verschijning.

Hoe ziet Ledub er vandaag de dag uit?

Vandaag de dag staat Ledûb nog steeds bekend om de eigentijdse overhemden en prachtige overhemden. Door de jarenlange opgedane kennis en ervaring heeft Ledûb genoeg in huis om de meest unieke overhemden te maken. Als shirtspecialist besteed Ledûb veel aandacht aan een breed scala van details bij ieder overhemd. Deze details maken het overhemd bijzonder en iedere drager onderscheidend.

Wat is de kracht van Ledub

Gerard de Winkel, directeur van Ledub, vertelt in een interview waar de kracht van Ledub zit. De kracht van Ledub zit in de betrouwbaarheid, volgens Gerard. Ledub hecht ontzettend veel waarde aan betrouwbaarheid. Het eerste gezicht van de winkel, de medewerkers, zijn daarom ontzettend betrouwbaar. Service en innovatie zijn belangrijk voor Ledub. Daar horen betrouwbare verkooppunten bij. Gerard vertelde verder dat Ledub ook betrouwbaar in producten is. De overhemden hebben altijd dezelfde pasvorm, dezelfde kwalitatief hoge afwerking en geen één overhemd komt te laat binnen.

Een ledub overhemd bestellen?

Ben je op zoek naar de allernieuwste overhemden van Ledub? Het gehele assortiment van Ledûb overhemden bestaat uit: Ledub business overhemden, Ledub overhemden mouwlengte 7. En deze verschillende soorten overhemden kun je gemakkelijk bestellen op https://overhemden.com

 

https://overhemden.com