Wijn en proefkunde
Woning en Tuin

Veiligheid voorop met een traprenovatie in Tilburg of omgeving

Met een traprenovatie van uw trap in de omgeving van Tilburg kunt u uw huis een stuk veiliger maken. Dit is belangrijk, zeker als u kleine kinderen heeft of andere gezinsleden voor wie een veilig huis extra belangrijk is. Bij het degelijk maken van uw huis mag de trap niet over het hoofd gezien worden. Jaarlijks vallen er namelijk een hoop mensen van de trap, wat ernstige verwondingen als gevolg kan hebben. Liever neemt u het zekere voor het onzekere door een traprenovatie te laten doen, bijvoorbeeld door Jos Habraken in de buurt van Tilburg.

De gevaren van een trap voorkomen

Trappen lopen door de jaren heen slijtage op. Hierdoor kunnen ze glad worden en kan gevaar voor uitglijden ontstaan. Treden kunnen ongelijk en verraderlijk worden of hout kan gaan splinteren. U vertrouwt de steeds luidere kraak die u hoort op weg naar boven niet en met rennende kinderen in uw huis baart zoiets zorgen. Maar trappen kunnen ook gevaarlijk zijn als ze nog niet erg zijn versleten. Met onhandige hoeken en uitsteeksels in het originele ontwerp bijvoorbeeld, waar op een onoplettend moment tegenaan kan worden gelopen. Of grote open stukken tussen de treden of spijlen, waar u een huisdier of kind al vast ziet komen te zitten of ziet vallen. Kortom; uw trap in de buurt van Tilburg is toch niet optimaal op het gebied van veiligheid en het is tijd voor een traprenovatie.

Opknapbeurt voor een gerust hart

Bij een traprenovatie worden de gevaarlijke punten van uw trap aangepakt en opgeknapt. Al uw wensen op het gebied van veiligheid maar ook stijl worden meegenomen door Jos Habraken traprenovatie in Tilburg of nabije omgeving. Een stevigere leuning bijvoorbeeld, gelijk mooi afgewerkt. U kiest hoe u het precies wilt. Het resultaat is een herstelde trap die veilig is en bovendien gezien mag worden. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken om valpartijen of andere ongelukken. Een stevige houten trap voor een betrouwbare weg naar boven.

https://joshabraken.nl/