Wijn en proefkunde
Image default
Woning en Tuin

De beste STIHL zitmaaier vindt u bij deze expert in tuin- en parkmachines

Heeft u een groot gazon dat u moet onderhouden en wilt u dit liever niet handmatig doen? Dat is zeer begrijpelijk! Zeker tijdens de lente moet u het gras regelmatig afrijden, wat erg veel werk met zich meebrengen. Dan is een STIHL zitmaaier wellicht een mooie oplossing voor u! De STIHL zitmaaier is een compacte, wendbare machine die perfect geschikt is om een grasperk te maaien. Zeker in tuinen waar veel bomen, struiken en bloemenperken staan komt de STIHL zitmaaier volledig tot zijn recht. Bovendien heeft de zitmaaier een handige opvangbak, waardoor u het gazon niet nogmaals hoeft te rijven na het afrijden.

Deze specialisten staan klaar voor de particulier én de ondernemer

Bij Jos Martens kunt u eenvoudig tuin- en parkmachines bestellen. Dit is niet alleen voor de particulier mogelijk, maar zeker ook voor de ondernemer die groen moet onderhouden. De deskundige medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze als u op zoek bent naar een STIHL zitmaaier. De verschillende modellen worden bekeken en beoordeeld op basis van maaibreedte, motorvermogen, type rijaandrijving en mogelijkheid tot ‘mulchen’ van het afgereden gras. Allemaal kenmerken die erg belangrijk zijn als u de perfecte gazonmaaier wilt vinden!

Geniet van snelle én voordelige verzending in Nederland en België

Bij Jos Martens heeft u niet enkel keuze uit een grote voorraad aan topmerken, alle apparaten worden ook nog eens snel bij u thuis of op de zaak geleverd! Vanaf € 75,- geniet u binnen Nederland van gratis verzending en in België bij bestellingen vanaf € 150,-. Heeft behoefte aan een persoonlijk en deskundig advies voor u een STIHL zitmaaier aanschaft? Neem dan zeker een keer contact op met de professionals bij Jos Martens. Zij vertellen u graag meer over de kenmerken van deze handige machine. Breng een bezoek aan de grote showroom in Mariahout of neem telefonisch contact op om al uw vragen te stellen.  

https://www.josmartens.nl/