Wijn en proefkunde
Image default
Woning en Tuin

Een bamboe houten vloer laten aanleggen door een professional

Heeft u binnenkort een nieuwe vloer nodig vanwege een verhuizing of verbouwing? Of wilt u misschien uw oude vloer vervanging voor een nieuwe? Dan is de keuze voor een bamboe houten vloer erg goed. Wanneer u een bamboe houten vloer wilt laten leggen dan is het belangrijk om een professioneel bedrijf in te schakelen. U wilt namelijk een kwaliteitsvloer én een vloer die op een fatsoenlijke manier in uw huis wordt gelegd. Een betrouwbare expert op het gebied van bamboe houten vloeren is ALMA Parket uit Breda. Dit bedrijf voorziet u van een prachtige bamboe houten vloer, maakt deze op maat en zorgt dat hij deskundig wordt aangelegd in uw woning. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken en nemen ze alles uit handen.

Een milieuvriendelijke optie voor de keuze van uw vloer

Een bamboe houten vloer wordt steeds populairder. Dit komt niet alleen door de prachtige uitstraling van de vloer, maar ook door de milieuvriendelijke eigenschappen. Zo is bekend dat bamboe razendsnel groeit. Per dag kan deze grassoort tot wel 50 centimeter groeien! Wordt het op een milieuvriendelijke manier gekapt, dan groeit het elk jaar nieuwe stammen. Zo neemt de omvang van een bamboebos dus nooit af. Er zijn verschillende vormen die u kunt kiezen voor uw bamboe vloer. Zo heeft u de keuze uit:

  • Density: deze soort heeft een mooi lijnenpatroon en is het eindproduct twee keer zo hard als de andere soorten
  • Plain Pressed: deze soort is een plank met de karakteristieke bamboeknoop
  • Side Pressed:  deze soort heeft een fijner lijnenpatroon met iets minder zichtbare bamboeknopen

Ga langs in de showroom in Breda  

Wil jij een bamboe houten vloer aanschaffen bij ALMA Parket in Breda? Ga dan langs bij de showroom om alle varianten te bekijken. Het deskundige personeel helpt u graag bij de keuze tussen de verschillende vormen. Weet u welke vloer u wilt? Bespreek dan meteen de opties voor het leggen van uw nieuwe bamboe houten vloer.

https://www.almaparket.nl/