Wijn en proefkunde
Woning en Tuin

Jouw nieuwe tafel samenstellen aan de hand van drie stappen

Denk jij erover om een nieuwe tafel in jouw woon- of eetkamer te zetten? De laatste jaren heeft de industriële look een ware opmars gemaakt binnen interieurstijlen. Een industriële look wordt gekenmerkt door het gebruik van donkere, rechthoekige materialen zoals staal en rvs. Ook wordt het vaak gebruikt in combinatie met verschillende houtsoorten om de kleuren mooi tegen elkaar af te laten steken. Bij Concept Table heb je de mogelijkheid voor het samenstellen van jouw eigen tafel met de materialen die jij mooi vindt. Zo krijg je een unieke tafel die past bij jouw stijl en interieur.

Welke materialen zijn er allemaal beschikbaar?

Bij Concept Table heb je keuze uit verschillende duurzame kwaliteitsmaterialen voor het samenstellen van jouw tafel. Er zijn drie verschillende materialen beschikbaar voor het onderstel:

  • Massief eikenhout: ieder natuurproduct heeft zijn eigen karakter en signatuur. Daarom is geen enkele tafel hetzelfde als deze gemaakt is van eikenhout. Het hout is bovendien duurzaam verkregen en zorgvuldig gedroogd.
  • Roestvrij staal: deze wordt geslepen volgens K320-richtlijnen, zodat de uitstraling mat/mat geborsteld is. Dit is de meest gangbare afwerking voor rvs.
  • Zwart staal: dit industriële staal wordt bewerkt met een harde wax om roestvorming tegen te gaan. De specialisten van Concept Table sorteren het zwart staal op kleur en lassen het zelf aan elkaar.

Volg de stappen en vind de perfecte tafel voor jouw woon- of eetkamer

Jouw eigen tafel samenstellen doe je in drie eenvoudige stappen. Allereerst kies je de vorm van het tafelblad. Deze kan rechthoekig, rond of vierkant zijn. Daarna beslis je welk materiaal gebruikt wordt voor het onderstel. Hierbij heb je dus keuze uit eikenhout, roestvrij staal of zwart staal. Vervolgens kies je uit de geschikte producten die speciaal op jouw wensen geselecteerd zijn. Deze vind je onder het stappenplan. Kom je er zelf niet aan uit of heb je andere vragen? Neem dan contact op met de experts bij Concept Table. Zij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.

https://www.concepttable.nl/