Wijn en proefkunde
Woning en Tuin

Glas polijsten in het buitenland

Glasfiks International Glasrenovatie heeft met betrekking tot glas polijsten niet voor niets ‘International’ in haar naam staan. Zij opereren ook buiten de grenzen van Nederland en zelfs buiten Europa. De eigenaar van een superjacht heeft om hulp gevraagd bij het polijsten van het glas op zijn boot. Het jacht ligt in de haven van Doha, de hoofdstad van Qatar. De eigenaar heeft al eens eerder zijn glas laten polijsten maar hier is een vertekening in ontstaan. De glas-experts zijn deze uitdaging maar al te graag aan gegaan. Hieronder is te lezen hoe ze te werk zijn gegaan en wat erbij komt kijken om een superjacht te polijsten.

Werkwijze tijdens het project

Bij de opdracht in Qatar ging het om het glas van een superjacht. Het superjacht is 150 meter lang en daardoor werden er direct meerdere werkzaamheden uitgevoerd. Naast het feit dat het jacht werd voorzien van een tijdelijke en beschermende screen-safe folie, werden er ook polijstwerkzaamheden uitgevoerd. Glas is uiteraard bestemt om doorheen te kijken. Vandaar dat het belangrijk is dat het glas, ook op een superjacht, vuil-, kras- en matvrij is. Zoals omschreven kunnen de vakmannen op elk gebied te hulp schieten om glas te polijsten. Of dat nu in Nederland, Europa of de rest van de wereld is.

Benaderbaar voor internationale klanten

Bij elke klant zorgt Glasfiks International Glasrenovatie voor service op maat. Elke situatie met betrekking tot het polijsten van glas is uniek en vergt een bijpassende aanpak. De vestigingsplaats van klanten is daarom niet bepalend om van de diensten van Glasfiks gebruik te kunnen maken. Doordat zij een gedreven, vakkundig en ervaren team hebben, wordt er vanuit de hele wereld een beroep op hun diensten gedaan. Vaak zijn de klanten zo tevreden met het resultaat dat zij het bedrijf bij vrienden, familie en/of kennissen aanbevelen. Men heeft geld en moeite over om een echte professional in te huren als het om bijvoorbeeld hun superjacht gaat. Neem voor meer informatie contact op met Glasfiks International Glasrenovatie.

https://www.glasfiks.nl