Wijn en proefkunde
Woning en Tuin

Een vliegengordijn voor de zomermaanden

Zoekt u naar een vliegengordijn of een insectengordijn voor in de zomer? Het is een eenvoudige en duurzame oplossing voor een vervelend probleem: vliegen of andere vliegende insecten, die bij u in huis binnenkomen. Zeker tijdens warme dagen is het heerlijk als de deuren even op kunnen. U wilt ook niet steeds de deur achter u sluiten als u even naar de tuin gaat. Maar vliegen in huis, daar heeft u waarschijnlijk ook weinig zin in. Torresol maakt hoge kwaliteit insectengordijnen, die er bovendien heel stijlvol uitzien. Wilt u meer weten over deze oplossing? Lees dan verder.

Een vliegengordijn of insectengordijn ophangen

Waarschijnlijk gruwelt u er wel van: een vlieg in huis. Niemand houdt ervan als een vlieg druk rond zoemt in huis en tegen de ramen tikt. Torresol maakt vliegengordijnen die de insecten meteen bij de deur tegenhouden. Dat is een veel effectievere oplossing dan de alternatieven.

Een duurzame oplossing die het milieu spaart

Insecten zijn misschien vervelend in huis – ze zijn wel heel nuttig. Een vliegengordijn zorgt ervoor dat de beestjes niet bij u binnenkomen, maar het heeft verder geen impact op het milieu. Een stuk beter dan het spuiten van gif dus, iets dat sommige mensen nog steeds doen. Gif in huis spuiten is niet alleen ongezond voor uzelf, maar tast ook het milieu aan. En vliegen doodslaan is ook niet iedereens favoriete bezigheid. Dan kunt u toch veel beter een fleurig insectengordijn ophangen?

Welke print wilt u op uw gordijn?

Torresol maakt heel veel verschillende insectengordijnen, met allerlei kleurrijke prints. Neem maar eens een kijkje in de webshop: er is ontzettend veel keuze. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, en dus nauwelijks kapot te krijgen. Dat maakt een vliegengordijn geen noodzaak, maar een leuke toevoeging aan uw inrichting. U kunt zelfs uw eigen patronen laten afdrukken. Van welk patroon wordt u vrolijk?