Wijn en proefkunde
Woning en Tuin

Een hanglamp van hout, stijlvol en uniek

Licht is een echte sfeerbrenger in uw woning. De hele sfeer kan bepaald worden door een te veel of een te kort aan licht. Maar ook de lampenkap kan veel doen voor de sfeer. Een hanglamp van hout geeft een heel andere sfeer dan een staande lamp in de hoek. Als u op zoek gaat naar nieuwe lampen is het zeker een goed idee om eens een kijkje te nemen in de webshop van De Lingehof. Daar hebben ze verschillende soorten hanglampen van hout die allemaal met de hand worden gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.

Handgemaakte hanglampen van hout

Op De Lingehof wordt iedere hanglamp met de hand uit hout gesneden. Dit wordt gedaan door mensen met een verstandelijke beperking. Zij werken elke dag met veel plezier in de houtwerkplaats om voor u zo mooi mogelijke lampen te creëren. De cliënten geeft het een ontzettend goed gevoel dat zij dit werk mogen doen. Ze doen opeens heel inclusief mee in de samenleving omdat ze:

  • Waardering krijgen
  • Sociale rollen vervullen
  • Iets nuttigs doen

Een creatief proces

Vooral het nuttig kunnen zijn is van belang. Als je iemand met een verstandelijke beperking doosjes laat vouwen heeft men iets omhanden, maar met doosjes vouwen kunnen ze hun creativiteit niet echt kwijt. Daarom is deze organisatie ook zo mooi, de mensen met een beperking maken mooie producten die ook daadwerkelijk bij mensen in huis komen te hangen. Dat geeft natuurlijk veel voldoening. Wat mooi is aan de hanglampen van De Lingeshop, is dat u in het hout kunt zien we de lamp heeft gemaakt. De naam van degene die uw hanglamp van hout heeft gemaakt is subtiel zichtbaar.

Een mooi duurzaam design

Kies voor een strakke moderne uitvoering of een eigen ontwerp. Want ook dat is een mogelijkheid. Hiervoor kunt u het beste even contact opnemen. Als u uw wensen doorgeeft dan doen ze hun best om die zo goed mogelijk te verwezenlijken.

https://www.delingehof-shop.nl