Wijn en proefkunde
Woning en Tuin

Door maatwerk voor vloeren krijgt u het mooiste interieur

Een houten vloer is een echte eyecatcher. Daarom is het belangrijk dat deze goed past bij uw huis of bedrijfspand en voldoet aan uw wensen. De kleur moet goed zijn, maar ook het motief en het loopcomfort. Zo is vloerverwarming heerlijk op koude dagen en zorgt geluidsisolatie ervoor dat u kunt rondlopen, zonder bang te zijn dat de buren last hebben van uw voetstappen. Daarnaast kan parket tegenwoordig ook buiten aangelegd worden. Denkt u zich eens in hoe mooi het zou zijn als de houten vloer van uw woonkamer doorloopt op uw veranda, terras of balkon. Uiteraard vragen al deze opties om maatwerk, maar dan heeft u zeker een prachtig interieur dat aan al uw wensen voldoet.

Vloerverwarming maakt uw woning echt knus

Een houten vloer straalt warmte uit, maar door vloerverwarming is dat ook letterlijk zo! Een warme vloer voelt heerlijk aan op koude dagen. Bovendien heeft u door vloerverwarming geen ontsierende radiatoren meer nodig. Zo ziet u nog meer van uw prachtige parketvloer en zorgt het maatwerk voor een schitterend interieur. Dat parket en vloerverwarming niet samen gaan, is echt een fabel. Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur legt namelijk al jaren houten vloeren met vloerverwarming aan en dit zorgt niet voor problemen. De specialisten van dit bedrijf weten dan ook precies waar zij op moeten letten en hoe zij ervoor kunnen zorgen dat de vloer, ongeacht temperatuurwisselingen, in goede staat blijft.

Altijd een hoge kwaliteit

Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit bedrijf hanteert hoge kwaliteitsnormen en zorgt ervoor dat de vloer perfect gelegd wordt. Dat is vakmanschap tot in het kleinste detail. Bezoek gerust de showroom in Goes om uw ideale vloer te vinden. Of bekijk op de website uitgevoerde projecten om inspiratie op te doen voor uw interieur en kennis te maken met het maatwerk van dit specialistische bedrijf.

https://www.vddongen.nl