Wijn en proefkunde
Woning en Tuin

Doe inspiratie op voor gordijnen in deze showroom in Den Bosch

Zoekt u gordijnen in Den Bosch om uw woning compleet te maken en laat u zich graag inspireren in een showroom? Tegenwoordig zijn veel producten waaronder gordijnen online te bekijken en te bestellen, maar soms gaat er niks boven een fysieke winkel waar u de materialen kunt voelen en u geholpen wordt met persoonlijk advies. In de showroom van Rietveld Woninginrichting in Den Bosch kunt u precies hiervoor terecht. U kunt op uw gemak rondkijken en stoffen bewonderen en vergelijken op kleur, motief en structuur. Wanneer u dat prettig vindt zijn er adviseurs die u graag van dienst zijn met aanvullende informatie of advies afgestemd op uw unieke woonwensen en interieurstijl.

Gordijnen in landelijke, moderne en klassieke stijl

In de grote showroom van Rietveld Woninginrichting kunt u 5000m2 aan wooninspiratie verwachten op het gebied van gordijnen, vloerbedekking en binnenzonwering. U komt gordijnen en overgordijnen tegen maar ook vitrages en inbetweens in moderne stijl, landelijke stijl en klassieke stijl. Daarbij zijn heel diverse motieven, dessins en kleuren vertegenwoordigd. Verder vindt u ook gordijnrails, binnenlooproedes en gordijnroedes terug in de collectie van Rietveld Woninginrichting. U kunt kortom voor het totaalpakket aan gordijnen in Den Bosch uitstekend terecht bij deze interieurexpert.

Gordijnen in Den Bosch: complete service

Heeft u tijdens uw bezoek aan de showroom de perfecte gordijnen voor uw woning gevonden? Dan stopt de dienstverlening van Rietveld Woninginrichting daar niet bij. De gordijnen kunnen namelijk voor uw woning op maat worden gemaakt. Daarvoor zullen medewerkers van deze interieurexpert langskomen om de correcte maten op te nemen. Nadat uw gewenste gordijnen op maat zijn vervaardigd zullen deze bovendien bij u thuisbezorgd en netjes opgehangen worden. Zo geniet u bij Rietveld Woninginrichting een complete service en kunt u hier terecht voor inspiratie, advies, maatwerk en een inmeet- en ophangservice voor gordijnen in Den Bosch. 

https://www.rietveldwoninginrichting.nl/