Wijn en proefkunde
Image default
Wijn

Geniet van een heerlijke wijnproeverij bij u thuis

Voor een geheel verzorgde wijnproeverij bij u thuis, kunt u terecht bij Wijnhuis Oktober in Breda. Met het thuispakket dat u ontvangt, beleeft u een speciale avond met vrienden of familie. Drink de lekkerste wijnen en leer over de verschillende smaken en streken met de meegeleverde informatie. Zo kunt u de hele avond genieten op een eigen tempo, volledig verzorgd door de wijnspecialisten van Wijnhuis Oktober. Het thuispakket bestaat uit verschillende wijnen van hoge kwaliteit. Met de wijnproeverij bij u thuis creëert u een heerlijke, informele avond voor uw gezelschap.

Voordelig wijn drinken met een wijnabonnement

Met het wijnabonnement van Wijnhuis Oktober ontvangt u per kwartaal of per maand een mooie collectie aan wijnen bij u thuis. Het pakket bestaat uit verschillende soorten wijn van zeer hoge kwaliteit, en dat voor een voordelige prijs. U kunt in alle rust deze wijnen uitproberen en uiteraard nabestellen als een wijn u bevalt. De wijnspecialisten stellen de pakketten samen met verrassende wijnen, gebaseerd op het seizoen. Bent u niet tevreden? Wijnhuis Oktober heeft een 100% kwaliteitsgarantie. Ruilen is altijd mogelijk. Met het wijnabonnement heeft u een prijsvoordeel van ongeveer 15 tot 20%. Bovendien ontvangt u extra informatie over de verschillende wijnen. Een voordelig pakket waar u eindeloos van kan genieten.

Kies direct voor een wijnproeverij of een wijnabonnement

Wilt u graag een wijnproeverij organiseren bij u thuis? Kies dan voor een nauwkeurig samengestelde thuisproeverij voor een leuke avond met uw vrienden of familie. Wilt u op frequente basis een wijnpakket thuis ontvangen om verschillende smaken en soorten uit te proberen? Kies dan voor het wijnabonnement van deze specialisten. Kwaliteit is altijd gegarandeerd en met de informatie die u thuis krijgt gestuurd, is het niet meer nodig een wijnkenner in huis te halen voor een uitgebreide uitleg. Voor meer informatie gaat u naar de website van Wijnhuis Oktober.

https://www.wijnhuis-oktober.nl