Wijn en proefkunde
Wijn

Chileense wijn sinds 1870

Jouw favoriete Chileense wijn vindt u bij dit bedrijf. Errazuriz produceert wijn sinds 1870 en is in 2014itgeroepen tot wijnhuis van het jaar door Wine & Spirits. Echter hoef je niet lang in het vliegtuig te zitten om deze wijn te proeven. Je bestelt verschillende soorten wijn namelijk eenvoudig in de webshop van dit wijnhuis. De wijnen die ze in Nederland verkopen zijn afkomstig van druiventeelt in de Aconcagua, Casablanca en Curicó valleien. En de nadruk ligt op het delicate handelen van de wijnen met als uiteindelijke doel om elegante en complexe wijnen te produceren. Zowel een rosé, witte als rode wijn vind je in het uitgebreide assortiment.

Verfijn de zoektocht naar Chileense wijn online

Wellicht heb je een sterke voorkeur voor een specifieke wijn. Geen probleem! Je zoektocht verfijn je door de wijnen op smaak, wijnhuis, druivenras, prijs en serie te selecteren. En ontvang je graag advies over Chileense wijn? Bijvoorbeeld omdat er een speciaal etentje of een wijnproeverij op de planning staat? Kom dan langs bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Plaats een bestelling in de webshop boven de €50,- en je betaalt geen verzendkosten. Klinkt aantrekkelijk, toch? Je bestelling wordt binnen drie werkdagen op de gewenste locatie bezorgd. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over het productieproces, ons wijnhuis of de service? Neem gerust contact met Errazuriz op.

Bekijk de best verkochte Chileense wijn in de webshop

Hulp nodig bij het wijn kopen? Dan kunnen de best verkochte Chileense wijnen misschien wel helpen! Wist je dat de wijnen van Errázuriz verkrijgbaar zijn bij meer dan 100 Wijnkring winkels in Nederland? Hierdoor is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Natuurlijk wil je de winkel wel verlaten met een goede aankoop. Bekijk daarom de best verkochte Chileense wijn alvast in de webshop. Of je voorkeur nu uitgaat naar rood, wit of rosé, er is altijd een gepast aanbod. Voor elke gelegenheid heeft Errazuriz een uitstekende Chileense wijn en dat maakt een goede wijn kopen een stuk makkelijker.