Wijn en proefkunde
Image default
Mode en Kleding

Wat nemen mannen allemaal mee in hun sporttas?

Wat nemen mannen allemaal mee in hun sporttas? 

Mannen zijn dan weer net anders dan vrouwen en nemen dan ook andere spullen mee. Meestal om specifieker te zijn nemen ze minder spullen mee dan vrouwen. Vrouwen hebben veel meer de neiging zichzelf te verzorgen nadat ze gesport hebben terwijl een man dat niet heel erg heeft (sommige wel overigens)

 

Gebruiken mannen altijd een sporttas?

Nee mannen gebruiken ook niet altijd een sporttas. De meeste wel overigens, maar je hebt ook een aantal mensen die bijvoorbeeld vanuit werk gaan sporten en dan hebben ze alles in één tas. Er zijn ook mensen die dan verschillende tassen meenemen, maar er is altijd wel een groepje die dat anders doet.

 

Meestal is het een grote tas maar dan net anders gevormd dan de meeste sporttassen. Kijk bijvoorbeeld naar micmacbags die hebben een andere soort vorm qua tas, maar zijn wel heel handig als je veel spullen mee moet nemen. Ze hebben verschillende tassen dus je kunt ook zeker kijken welke voor jou het best zou zijn. Vooral gecombineerd met je werk zodat het en een net uiterlijk heeft bijvoorbeeld, maar dat er ook genoeg past om nog sportkleding erbij te doen.

 

Meerdere tassen

Het meest voorkomende voor mannen is dat ze hun spullen gescheiden houden. Dit geeft ze meer overzicht en maakt het ook makkelijker. Sporttas heren is dan ook de beste optie als tas om te sporten. Vooral omdat je dan ook niet een risico loopt dat je bijvoorbeeld een laptop beschadigd met je sportschoenen bijvoorbeeld. En het is ook niet fijn om je zweet kleding weer terug in die tas te doen.

 

Daarom willen vele mensen het toch scheiden. Als je op een kantoor werkt en je pakt iets uit de tas dan zit je er ook mee dat iedereen je sportkleding kan zien. Misschien vind je dat niet erg, maar niet iedereen vindt dat even fijn. Je zou dan een aparte tas erbij kunnen nemen zoals bijvoorbeeld een burkely tas. Dat zijn wat kleinere tassen waar je veel spullen in kwijt kan. En je daarbij dus niet met twee grote tassen hoeft te lopen.

 

Het voordeel vooral is dat je de andere tas als je bijvoorbeeld met de auto bent niet mee hoeft te nemen. Je zit dan ook niet met de kluisjes in de sportschool dat je tas er niet in past door bijvoorbeeld een te grote map of je laptop.