Wijn en proefkunde
Image default
Mode en Kleding

Dolce Donna assortiment

Ben jij op zoek naar nachtmode, lingerie, corrigerend ondergoed, sportkleding of zwemkleding? Dan ben je bij Dolce Donna aan het juiste adres. De webshop beschikt over een uitgebreide collectie voor zowel vrouwen als mannen.

 

Lingerie trends volgens Dolce Donna

Als jij je de laatste tijd wat minder opgewekt voelt, kun je jezelf oppeppen met mooie lingerie. Zodra je lingerie draagt waar jij je goed bij voelt, begin je de dag meteen een stuk energieker. De meest belangrijke lingerie trend van nu is dan ook: draag waar jij je goed bij voelt! Als jij een gedurfd setje aan wilt trekken, doe dit dan! Voel jij je fijner bij een neutraal setje dat comfortabel zit dan is dit natuurlijk ook prima. Draagcomfort in combinatie met jezelf zelfverzekerd voelen in wat je draagt is heel belangrijk.

 

Wintertrends

Dolce Donna verkoopt niet alleen ondergoed, maar ook kleding. Met een lang, gebreid vest zit je altijd goed en kom je de winter lekker warm door. Een vest is ook heel handig om over je outfit heen te dragen omdat je het vest altijd uit kan doen als het te warm is.

Een andere trend van deze winter is kleur! Maak je outfit af met felle kleuren. Er is geen specifieke kleur die centraal staat dus kies vooral een kleur die je zelf mooi vind. Daarnaast is het helemaal hip om kleur te combineren met een gaaf printje. Vooral het ruitpatroon is terug van weggeweest.

https://dolcedonna.shop/