Wijn en proefkunde
Image default
Mode en Kleding

3 tips wat je kunt met doen met goedkope witte t shirts

Heb jij thuis nog wat goedkope witte t shirts liggen? Gooi ze vooral niet weg! In deze blog worden 3 tips gegeven hoe jij je goedkope witte t shirts weer nieuw leven in kan blazen.

Verven

Je kunt ervoor kiezen om je witte t shirt te verven. Als je een sjabloon gebruikt kun je de meest toffe creaties maken zodat je t shirt niet meer zo saai is. Het leuke hieraan is dat jij een geheel uniek t shirt zal hebben.

Tie dye

Een wit t shirt is de ideale basis om je eigen shirt van een tie dye te voorzien! Met een tie dye krijg je een uniek patroon dat geen een keer hetzelfde is. Je doet dit door knopen te maken in een nat wit shirt en deze vervolgens in een emmer met speciale verf te doen.

Goedkope witte t shirts bedrukken

Ben je zelf niet zo creatief? Je kan er ook voor kiezen om je t shirts te laten bedrukken. Door je shirt te laten bedrukken kun je zelf kiezen wat erop komt te staan, maar wordt dit door een professional gedaan. Het drukken werkt eigenlijk hetzelfde als printen. Er wordt een tekst of figuur op het t shirt gedrukt en dit hecht zich vast zodat het langdurig blijft zitten.

Met deze tips maak jij van een saai en oud wit t shirts iets leuks! Dus duik gauw je kledingkast in en wees creatief!

https://web-wings.nl/