Wijn en proefkunde
Image default
Mode en Kleding

Een koelsjaal biedt verlichting bij chemotherapie

Wanneer iemand chemotherapie ontvangt, worden er hulpmiddelen aan het lichaam toegediend, die ook wel cytostatica worden genoemd. Via het bloed verspreiden deze zich door het hele lichaam, om zo kankercellen te doden of hun celdeling af te remmen. Zoals bekend is, tast de chemotherapie echter niet alleen kankercellen, maar ook gezonde cellen aan. Met een scala van klachten tot gevolg. Vermoeidheid, misselijkheid en haaruitval zijn daarvan de bekendste. Andere klachten, zoals hoofdpijn en transpiratieaanvallen, zijn minder bekend. Deze laatstgenoemde symptomen zijn met behulp van de koelsjaal, in aanvulling op andere vormen van symptoombestrijding, efficiënt te verminderen.

Een eenvoudig product dat de kwaliteit van leven drastisch verbetert

De koelsjaal staat vooral bekend als middel tegen opvliegers en wordt daardoor al gauw uitsluitend gekoppeld aan de menopauze. Deze koelsjaaltjes worden bij een specialist als Comfort Cooling Products verkocht. Deze webwinkel mag zich dé distributeur op het gebied van verkoelende producten voor mensen noemen. Dit bedrijf biedt de verkoelende sjaals niet enkel als middel tegen opvliegers aan, maar richt zich ook op andere doelgroepen, zoals mannen en vrouwen die chemotherapie ondergaan. De koelsjaal is afkomstig van een Canadese producent die tevens de Canadian Cancer Society ondersteunt. Een van de hoofddoelen van de organisatie is het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Bestel deze symptoombestrijder én modeaccessoire

Comfort Cooling Products onderhoudt een nauwe samenwerking met de Canadese producent van de koelsjaal en is op de hoogte van alle nieuwe innovatieve producten die het op de markt brengt en die effectief zijn als middel tegen opvliegers, maar ook andere symptomen of aandoeningen. Het assortiment aan koelsjaals is momenteel zeer uitgebreid te noemen. Ook bij Comfort Cooling Products treft u daarom tientallen soorten, zowel in effen kleur als met prints uitgevoerd. Dit betekent dat koelsjaals niet alleen effectief zijn in het bestrijden van uit chemotherapie voortvloeiende klachten als hoofdpijn en zweetaanvallen, maar ook als eindeloos te combineren modeaccessoire gezien kunnen worden. Bestel dit product daarom en geniet van diverse voordelen.