Wijn en proefkunde
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel bikini’s neem jij mee op vakantie?

Hoeveel bikini’s neem jij mee op vakantie?

Ga jij binnenkort op vakantie, dan is de kans natuurlijk vrij groot dat er meer dan één bikini mee gaat. Logisch, want je bent natuurlijk absoluut niet de enige. De meeste vrouwen nemen vaak twee en zelfs drie bikini’s mee. Niet alleen kan er natuurlijk altijd iets gebeuren, maar ook de combinatie van bepaalde strandjurkje tezamen met de kleur van een bikini is voor veel vrouwen doorslaggevend. Daarnaast geldt natuur ook, dat je gedurende een zon, zee en strand vakantie steeds bruiner wordt. Het kan goed zijn, dat wanneer jij een felle bikini hebt, je deze de eerste paar dagen nog niet aan kunt hebben. Kortom, genoeg om over na te denken!

Verschillende soorten bikini’s

Wanneer een gemiddelde vrouw op vakantie gaat, dan hebben ze vaak meer bikini’s mee, dan bh’s logisch, want de kans dat je langer een bikini aan hebt als het 30 graden is, die is natuurlijk vrij groot. Toch is het goed om na te denken over hoeveel bikini’s jij daadwerkelijk mee wilt nemen. Het kan natuurlijk niet zo zijn, dat je zwanger bent en maar één zwangerschapsbh mee kunt nemen, omdat er simpelweg niet meer in je koffer past. Omdat er bikini’s in verschillende soorten zijn, is het niet zo gek dat een vrouw er dus meerdere wil meenemen. Waar praktische bh’s zoals een compressie bh of sport bh voorsluiting vaak enkel een praktisch doel dienen, willen de vrouwen er natuurlijk op het strand ook gewoon leuk bijlopen. 

Welk aantal is normaal?

Tijdens een vakantie kan er vanalles gebeuren. Het is dus absoluut niet gek dan een vrouw het zekere voor het onzekere neemt en ervoor kiest minimaal twee bikini’s mee te nemen. Wanneer er dan eentje stuk gaat, heeft ze nog een andere en hoeft ze zich nergens zorgen over te maken. Toch is dit vaak niet de reden waarom er een extra bikini mee gaat. De voornaamste reden bij vrouwen, is simpelweg omdat de eerste bikini vaak wat eenvoudiger is qua kleur, perfect voor de eerste paar dagen, wanneer de huid nog niet zo licht is en de tweede is voor wanneer de huid wel een stuk bruiner is. Deze bikini is daarom ook vaak fel van kleur, zodat je direct veel bruiner lijkt! Dus op de vraag welk aantal bikini’s normaal is om mee te nemen op vakantie, dat is dus gemiddeld 2 tot 3. Mede afhankelijk van het aantal dagen je weggaat.