Wijn en proefkunde
Verbouwen

Stabilisatiezand zorgt voor een stabiele fundering

Stabilisatiezand, ook wel stabilisatiemortel genoemd, is een mix van zand en cement. Door stabilisatiezand aan te brengen onder bestratingen wordt de ondergrond stabieler, waardoor de kans op verzakkingen kleiner wordt. Dit zand is trouwens niet alleen geschikt voor bestratingen, maar ook voor ander zwaar belastbaar straatwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opritten, erven en terrassen. Door bij zo’n soort bouwproject mortel te gebruiken, heeft u gegarandeerd een mooi vlak en stevig resultaat.

Deskundig advies over samenstelling en hoeveelheid

Vindt u het lastig om de hoeveelheid stabilisatiemortel voor uw specifieke project te bepalen? Schakel dan de hulp in van Multi Mortel Brabant. Dit bedrijf levert hoogwaardig stabilisatiezand voor relatief kleine projecten en helpt u graag met het berekenen van de juiste hoeveelheid en samenstelling. De standaard mix voor stabilisatiemortel bevat 100 kilogram cement per vierkante meter. Op uw verzoek kan er echter ook mortel met een andere samenstelling geproduceerd worden. De hoeveelheid en samenstelling worden met een computer berekend, wat zeer nauwkeurige resultaten oplevert. Zo heeft u precies het product wat u nodig heeft en kunt u snel aan de slag.

Afhalen of bezorgen? De keuze is aan u

Bij Multi Mortel Brabant kunt u stabilisatiezand ophalen, maar u kunt het ook laten bezorgen. Dan hoeft u er niet zelf mee te sjouwen. Geef uw voorkeur door en dit bedrijf zorgt dat uw zand op tijd klaar staat of bezorgd wordt. Zorg bij afhalen wel voor een geschikte aanhanger die u onder de betoncentrale kunt rijden. Binnen enkele minuten is uw aanhanger geladen en kunt u vertrekken.

Aanverwante producten

Naast stabilisatiezand kunt u bij dit bedrijf ook aanverwante producten bestellen. Zo kunt u hier ook terecht voor vloerenspecie en stampbeton. Ook aanvullende producten zoals vertrager, afdekzeil, vezelversterking en een wapeningsnet van glasvezel behoren tot het assortiment. Hierdoor heeft u snel alles in huis voor het uitvoeren van uw project.

https://www.multimortelbrabant.nl/