Wijn en proefkunde
Image default
Verbouwen

Geluidsisolatie in uw plafond is dé oplossing voor uw woning of pand

Kiest u voor een compleet spanplafond dat een strakke uitstraling geeft aan de ruimte(s) in uw woning of pand? Dan maakt u een goede keuze, want dit type plafond is perfect om geluidsisolatie toe te passen. Wanneer er sprake is van galm vanuit de onderste en bovenste verdieping biedt een spanplafond de oplossing door deze te absorberen in de isolatielaag. Nadat een spanplafond is toegepast, zult u direct merken dat het met betrekking tot geluidsoverlast heel veel verschil maakt en dat de rust in de ruimtes verbetert. Kortom, door geluidsisolatie in uw plafond toe te passen, oftewel een spanplafond aan te leggen, profiteert iedereen die zich in het pand bevindt van een beter woon-, leef- en werkcomfort. De specialist Hollandplafond is waar u moet zijn voor een kwalitatief spanplafond.

Haal voordeel uit een plafond met geluidsisolatie

Woont u in een relatief oud huis met een verouderd plafond dat geluidsisolatie nodig heeft? Of werkt u in een kantoor waar hetzelfde probleem speelt? Kies dan voor Hollandplafond om een spanplafond aan te leggen. Een vergadering op de eerste verdieping hoort men dan niet meer op de begane grond. In woningen heeft geluidsisolatie in het plafond bijvoorbeeld het voordeel dat kinderen zich helemaal uit kunnen leven, terwijl u beneden gewoon een boek kan lezen. Dit is maar een greep uit de vele voordelen van een spanplafond met geluidsisolatie. Hollandplafond heeft veel ervaring met dit type plafond en legt het zogenaamde ‘akoestisch spanplafond’ volledig naar uw wens aan.

Een spanplafond binnen één dag

Denkt u dat het veel werk is om in een oud pand geluidsisolatie in het plafond te verwerken? Dan hoeft zich geen zorgen meer te maken, want de specialisten van Hollandplafond leggen in de meeste gevallen uw plafond in één dag aan. Die mogelijkheid biedt een spanplafond dan ook, want ondanks dat de aanleg zorgvuldig moet gebeuren, heeft een monteur van dit bedrijf de volledige expertise om het snel en vakkundig voor u te doen. Vraag direct een adviesgesprek aan in hun showroom of op uw locatie!

https://hollandplafond.nl/