Wijn en proefkunde
Verbouwen

Een trap laten maken door deze professional

Wanneer u uw trap wilt laten maken of zelfs vervangen, is het aan te raden om hiervoor een specialist in te schakelen. Een trap is namelijk een heel specifiek onderdeel en dient gerepareerd of vervangen te worden met grote precisie en deskundigheid. Timmerbedrijf Schenning uit Eersel is zo’n specialist die u kunt inschakelen voor al uw timmerwerkzaamheden. Al meer dan 25 jaar zijn ze werkzaam in deze branche en hebben ze al vele ramen, deuren, kozijnen en trappen geproduceerd. Ze werken zowel voor aannemers als particulieren. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in diverse timmerwerken, zoals plinten, architraven en schuur- en schaafwerk.

Profiteer van een volledig op maat gemaakte trap

Een trap laten maken door Timmerbedrijf Schenning betekent dat u profiteert van hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service. De trappen worden handgemaakt en zijn volledig op maat, afgestemd op uw wensen. Geef zelf aan hoe de trap eruit moet komen te zien en welk materiaal gebruikt moet worden. Ga voor een moderne of juist een klassieke uitstraling. Op deze manier zorgt u ervoor dat de trap helemaal aansluit bij uw interieur. De professionals van dit bedrijf komen eerst bij u thuis om uw trap op te meten. Vervolgens tekenen ze aan de hand van uw wensen een ontwerp uit. Bent u helemaal tevreden? Dan beginnen ze met de productie van de trap. Wanneer deze klaar is komen ze de trap plaatsen. Zo profiteert u in een handomdraai van een nieuwe of gerepareerde trap.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Timmerbedrijf Schenning profiteert u niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook nog eens van een goede prijs. Daarnaast wordt u tijdens het gehele project op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en wordt alles met u overlegd. Zo weet u zeker dat de trap volledig aansluit op uw wensen en komt u niet voor verrassingen te staan. Door de korte levertijd is uw trap ook nog eens zo geïnstalleerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Timmerbedrijf Schenning. Zij helpen u graag verder!

https://timmerbedrijfschenning.nl