Wijn en proefkunde
Verbouwen

Een dakkapel kopen voor mooi lichtinval

Overweegt u om een dakkapel te kopen? Dit biedt u vele voordelen, zoals het creëren van meer licht. Geef uw woning een upgraden met een BASkapel en u bent verzekerd van extra ruimte zonder verlies van licht of kosten te maken voor een vergunning. Kortom, BASkapel is dé beste oplossing als u een dakkapel wilt kopen.

Beschikbaar door heel Nederland

Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt, want een dakkapel van dit merk kopen doet u bij verschillende dealers door heel Nederland. U kiest dan uit verschillende maatvoeringen, zodat u bepaalt welk formaat u wilt hebben. Daarbij oogt een BASkapel goed, omdat de vorm van het dak optisch gewaarborgd blijft. Alle oplossingen zijn voorzien van uitmuntend VELUX HR++ glas. Heeft u liever ander glas? Geen probleem. Zij hebben ook ander glas van dit merk zoals veiligheidsglas of zelfreinigende opties.

Een vergunning is niet nodig

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aanvragen van een vergunning. Bij het plaatsen van een BASkapel is dit in de meeste gevallen namelijk niet nodig. Daar bespaart u een hoop tijd en geld mee, wat normaal gesproken gepaard gaat met de aanvraag ervan. Naast de vele voordelen die een BASkapel oplevert, monteren zij deze ook nog eens voor een scherpe prijs. De BASkapel kan in veel maten worden gemonteerd omdat deze op maat wordt gemaakt.

Bestellen en monteren

Tot op heden zijn er ontzettend veel tevreden klanten over het product. Bent u benieuwd geworden naar de BASkapel en zou u graag meer informatie ontvangen? Neem direct contact met hen op door het formulier in te vullen op de website of breng een bezoek aan een van de dealers bij u in de buurt. Op die manier ziet u zelf de mogelijkheden en het prachtige ontwerp. Vergoot de lichtinval in uw woning en ontdek de mogelijkheden!

https://www.baskapel.nl/