Wijn en proefkunde
Image default
Eten en drinken

Eten op je feestje

Een goed feestje kan natuurlijk niet zonder een heerlijke maaltijd. Tijdens je feestje heb je waarschijnlijk niet veel zin/tijd om lekker uitgebreid te gaan staan koken. Je wil lekker bij de gasten van je feestje zijn in plaats van uren in de keuken door te brengen.

 

Zelf pizza’s maken

Wat is er nou leuker om zelf met familie eigen pizza’s te gaan bakken. Dit kan wanneer je een pizza oven huurt. Iedereen zorgt voor zijn eigen pizza en je hebt met de hele groep een leuke bezigheid. Je hebt niet het probleem dat iemand zijn of haar pizza niet lust, want je maakt je eigen pizza. Dus jij bepaalt wat er op de pizza komt. Zo kun je alles uitkiezen wat je zelf lekker vindt/lijkt. Je kan de gekste combinaties maken die je nog nooit ergens op de menukaart hebt zien staan. Heb je ooit chocola op een pizza gedaan? Waarschijnlijk niet, maar nu je zelf de chef bent en je eigen pizza kan maken kun je het uitproberen. Iedereen houdt wel van patat of friet, maar net hoe je het noemt. In combinatie op een pizza vinden mensen het toch wat apart. Maar misschien is het wel heel erg lekker. Eigenlijk kun je de pizza overal wel mee beleggen, zolang het maar eetbaar is. Jij bent de kok voor jouw pizza en jij bent de baas over je eigen pizza wanneer je de pizzaoven van Kennemer Partyverhuur huurt.

 

In de zomer

In de zomer is het vaak lekker weer en dan wordt er vaak gebarbecued bij een feestje, want het is makkelijk klaar te maken, je kunt gewoon buiten bij je gasten blijven in plaats van uren in die keuken te staan. Je kunt van alles op die barbecue gooien van vlees tot vis of de vleesvervangers wat tegenwoordig meer en meer gegeten wordt. Iedereen lust wel iets van wat je op de barbecue kan leggen. Daarom ook de ideale oplossing als je met een grote groep tijdens je feestje wilt eten. De barbecue zelf kan nog wel is een probleem zijn, want niet iedereen heeft nog een barbecue thuis staan. Het is natuurlijk ook weer niet zo vaak mooi weer om elke week van het jaar te kunnen barbecueën of je hebt wel een barbecue, maar je bent met zoveel mensen dat er te weinig vlees/vis/vleesvervangers op kunnen om voor iedereen tegelijkertijd het eten op tafel te kunnen zetten. In die gevallen is het handig om even snel een barbecue te huren, voor die paar keer peer jaar dat jij gaat barbecueën of voor die keren dat je met zoveel mensen bent dat je aan alleen je eigen barbecue niet genoeg hebt. Bij Kennemer Partyverhuur kan jij de barbecue huren die je nodig hebt.