Wijn en proefkunde
Image default
Eten en drinken

Een spelletjes en wijn avond organiseren met jouw vriendinnen!

Is het weekend al in zicht? Heb jij al leuke plannen gemaakt met jouw vrienden of vriendinnen? Zo niet, dan hebben wij in dit artikel alvast een aantal ideeën voor jou op een rij gezet om jouw avond tot een succes te maken! Je hebt maar een aantal dingen nodig voor de perfecte vrijdagavond!

 

Zorg voor genoeg wijn en drank

 

Natuurlijk moet er altijd gedacht zijn aan drank en in dit geval is dat wijn. Wanneer jouw vriendinnen op bezoek komen wil je zeker weten dat er wijn in overvloed aanwezig is en je nooit zonder alcohol komt te zitten. Natuurlijk verschilt dit per persoon en vriendengroep maar over het algemeen moet je altijd zorgen dat er wijn, bier of drank in huis aanwezig is!

 

Kletsen, spelletjes doen en gezelligheid creëren!

 

De avond begint vaak met een drankje en lekker een beetje bijkletsen met elkaar. Er zijn weer genoeg verhalen aan elkaar te vertellen en grappige gebeurtenissen waar jullie samen uren over kunnen roddelen. Maar na een aantal uurtje kan het wel eens zijn dat het avondje een beetje doodvalt. Dit is natuurlijk altijd vervelend en om te voorkomen dat mensen naar huis gaan is dit nu het perfecte moment om wat extra’s te doen. Pak er dus een spelletje bij en nog beter een drankspelletje

 

Wat voor drankspelletjes zijn er voor vrouwen?

Bij een drankspel denken velen aan bier drinkende studenten of zuipende jongeren in voetbal kantines, maar dat is niet helemaal waar. Want naast beerpong zijn er voor vrouwen ook genoeg leuke drankspelletjes te bedenken die met wijn gespeeld kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan Stef Stuntpiloot, dat is een hilarische en grappig spel waarbij je wel of geen drank kan gebruiken. Daarnaast zijn er vele grappige mini games en spellen waarbij je geen bier hoeft te drinken maar wel een hoop lol hebt met de meiden. Neem dus eens een kijkje en zorg dat niemand jouw feest of avond verlaat uit verveling!