Wijn en proefkunde
Image default
Eten en drinken

De lekkerste Filet Americain in verschillende smaken

Het lekkerste broodbeleg vind je natuurlijk bij Ladessa! Dit bedrijf is gespecialiseerd in Filet Americain en andere soort smeersels. Ze winnen geregeld diverse smaaktesten en dat is ook niet voor niets. Hun smeersels zijn van de beste kwaliteit, heerlijk van smaak en gemaakt van echt kwaliteitsvlees. De medewerkers van dit bedrijf maken de Filet Americain elke dag vers, met de beste ingrediënten en volgens uniek recept. Ze hebben een ruim assortiment aan verschillende smaakcombinaties. Welke smaak ga jij proberen?

Probeer een van de recepten met Filet Americain

De Filet Americain van Ladessa is niet alleen heerlijk als broodbeleg, maar kan voor nog veel meer recepten gebruikt worden. De specialisten van dit bedrijf geven je graag inspiratie en tips. Zo vind je op hun website veel verschillende recepten voor ontbijt, lunch, als borrelhapje of gewoon voor tussendoor. Probeer bijvoorbeeld eens een versgebakken stokbroodje met Filet Americain, wat uitjes en een gekookt eitje. Of maak gevulde eitjes, miniquiches of een groentewrap met Filet Americain. Zelfs sushi kun je met deze heerlijke smeersels maken. Je kunt eindeloos variëren! Dit komt ook door de vele smaken die Ladessa aanbiedt. Zo heb je onder andere de keuze uit de smaken Knoflook, Pesto, Speciaal, Peper en Carpaccio. Zeg daar maar eens nee tegen!

Zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt

Naast Filet Americain vind je van dit merk ook diverse andere smeersels. Denk hierbij aan Likkepot, Ossenworst, Vitello Tonnato en zelfs vegetarische varianten. Alle lekkernijen zijn bij verschillende verkooppunten door heel Nederland te koop. Ben je benieuwd bij welke winkel bij jou in de buurt je de smeersels kunt kopen? Bekijk dan direct hun website. Hier vind je ook meer informatie over de verschillende soorten Filet Americain. Niet alleen voor particulieren verkopen ze smeersels, maar ze bieden ook grootverpakkingen aan voor bijvoorbeeld broodjeszaken. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Ladessa. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail.

https://ladessa.nl/