Wijn en proefkunde
Image default
Eten en drinken

Catering in Papendrecht

Catering in Papendrecht

Waarschijnlijk heb je er wel eens mee te maken gehad, je hebt iets te vieren en staat de hele dag in de keuken om iedereen te voorzien van wat lekkers. Zonde natuurlijk want zo heb je zelf minder kunnen genieten. Hoe makkelijk is het dan om een cateraar op te bellen die jouw broodjes en traktaties komt bezorgen? Het kan met catering in Papendrecht of een andere stad!

Lekkere broodjes

Heb jij binnenkort wat te vieren? Zoals je verjaardag, een babyshower, vrijgezellendag of jubileum? Bestel dan makkelijk en snel lekkere broodjes. Zo valt die last van je schouders en heeft iedereen een lekkere lunch. Bij broodje.nl heb je keuze uit veel verschillende belegde broodjes. Zo kan je iedereen vragen wat hij of zij lekker vindt of zelf een selectie lekkere broodjes maken. Je kan denken aan beleg als zalm, filet americain, kip, ham/kaas, chorizo, eiersalade en nog veel meer. Ook kan je kiezen uit verschillende soorten broodjes als volkoren, wit, meergranen, mais en spelt.

Groepslunch

Wil je het helemaal makkelijk maken? Ga dan voor een van de groepslunches. Dit zijn verschillende selecties van broodjes en een mix van beleg. Zo is er de groepslunch zachte bolletjes. Deze zijn belegd met ham, jonge en oude kaas, ei, kipfilet en salami. Je hebt keuze uit 10, 20 of 40 lekkere broodjes. Deze lekkere lunch is ook te bestellen met een mix van triangel broodjes en krokante bolletjes. Liever net iets luxere belegde broodjes? Dan kan je ook kiezen voor een mix van favoriete luxe broodjes. Deze zijn belegd met zalm, carpaccio, tonijn salade, vegan, Mexicaanse kip, gezond en filet americain. Er zit voor ieder altijd wel een lekker belegd broodje bij. Voor welke groepslunch ga jij?

Lekkere salades

Wil je tussen de middag niet alleen lekkere broodjes serveren maar ook gezonde salades? Bestel er dan verschillende heerlijke salades bij. Een salade is altijd lekker voor erbij, maar kost tijd om te maken. Daarom is het net zo makkelijk om salades bij je broodjes te bestellen. Ga bijvoorbeeld voor een salade met vis, met vlees, met kip en een vegan salade. Zo heeft iedereen een lekkere keuze voor bij zijn of haar broodje. Ook voor de gasten die liever geen brood eten is er dan een lekkere keuze.

Traktaties

Wanneer je iets te vieren hebt, hoort daar natuurlijk een zoete lekkernij bij. Dit hoeft niet alleen gebakjes te zijn maar je kan ook denken aan lekkere koeken, donuts, muffins en flappen. Kan je niet kiezen? Dan bestel je toch gewoon een lekkere traktatiebox! Zo heb je altijd een heerlijke mix van zoete lekkernijen. Je kan kiezen uit een traktatiemix van donuts en muffins, zoete lekkernijen en bakkers lekkernijen. Dat wordt smullen!

 

Catering Papendrecht

Wil jij nou catering laten bezorgen in Papendrecht of een andere stad? Bekijk dan eens het aanbod op broodje.nl. Je bestelt makkelijk en snel en kan een selectie maken van alles uit het assortiment. Zo maak je het jezelf makkelijk en bespaar je tijd. Die tijd kan je weer besteden aan het organiseren van je feestje. Alles wat je besteld wordt pas bereid op het moment dat jij de bestelling plaatst. Zo ben je altijd verzekerd van verse broodjes, salades en zoete lekkernijen.