Wijn en proefkunde
Eten en drinken

Alles is mogelijk met catering in Antwerpen

Is echt alles mogelijk met catering in Antwerpen? Bijna wel! JÖRD heeft namelijk een ruime keuze aan cateringmogelijkheden voor u. Dat maakt het een veelzijdige en fijne partij die voor u klaarstaat om alles tot in de puntjes te verzorgen. Van amuses tot snacks en 3-gangen-diners tot barbecues. Alles is mogelijk! Aangezien JÖRD geen strikte regels heeft of een eigen schema, kan alles naar wens worden aangepast. Wel is het eten altijd vers en lokaal geteeld, zodat het extra goed smaakt. Zo gaan na uw event alle gasten blij naar huis.

 

Seizoensproducten bij catering in Antwerpen

Dat alle producten vers zijn en uit de streek komen, dat spreek volgens JÖRD voor zich. Zo wordt er alleen met groeten en andere producten van het seizoen gekookt. En dat is fantastisch, want zo smaken de gerechten van deze cateraar uit Antwerpen extra lekker. Ieder seizoen staan er ook heerlijke seizoensgerechten op het menu. Laat uw verrassen en sta verstelt wat voor heerlijke producten de lente, zomer, herfst en winter te bieden hebben! En de cateringmogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een walking dinner? Een buffet voor een bruiloft? Of een partij die overheerlijke snacks verzorgt tijdens een bedrijfsborrel? Bij JÖRD is geen verzoek te gek. Deze cateraar voorziet ieder evenement van lekkere en gepaste hapjes en gerechten.

 

Verzorgd tot in de puntjes

Als u in of nabij Antwerpen op zoek bent naar een volledige catering inclusief drank, dan hoeft u daar niet veel moeite voor te doen. Vertel uw wensen aan JÖRD en het wordt geregeld. Wilt u een lekkere wijn bij het hoofdgerecht? Geen probleem. Een proost met champagne tijdens de amuses? Dat kan natuurlijk ook. En wilt u graag servies huren? Ook dat is mogelijk. Dan heeft u geen vieze borden en glazen naderhand. Dat is het fijne van deze cateraar: alles kan geregeld worden. Van eten tot drinken tot servies. De gerechten zijn zeer toegankelijk voor zowel volwassenen als kinderen. Iedereen zal smullen van de hapjes en gerechten van JÖRD.

https://jordcatering.be/