Wijn en proefkunde
Woningen

Laat een recreatiewoning of zorgwoning bouwen door een specialist

Bent u op zoek naar een deskundige partij die u kan adviseren en ondersteunen bij het bouwen van een zorgwoning of recreatiewoning? Dan is Blommers Bouwsystemen de perfecte partij om mee in zee te gaan. Al jarenlang helpen deze experts bij het ontwerpen en bouwen van huizen die geheel naar uw wens en binnen het budget ontwikkeld worden. Het is mogelijk om een zorgwoning of recreatiewoning te bouwen met prefab materialen, maar volledig op maat gemaakt is ook altijd een optie.

Bouw een fijn recreatieverblijf op een locatie naar keuze

Er is niets prettiger dan even uit het dagelijkse leven ontsnappen naar uw recreatieverblijf midden in de natuur. Bij Blommers Bouwsystemen helpen ze u om deze droom te verwezenlijken. Het bouwen van een recreatiewoning kan met uiteenlopende materialen gedaan worden. Denk hierbij aan hout, steen en beton. Ook de afwerking van het verblijf wordt volledig naar uw wens opgeleverd. De gevelbekleding kan bijvoorbeeld gemaakt zijn van vurenhout, gemodificeerd hout, grenenhout, Red Cedar of thermosteen.

Een zorgverblijf in uw tuin realiseren

Wilt u uw dierbaren graag dicht bij u houden, maar merkt u dat zij behoefte hebben aan een eigen ruimte met de juiste voorzieningen? Blommers Bouwsystemen assisteert u met het ontwerpen en bouwen van een zorgwoning, waar uw dierbare kan verblijven voorzien van alle gemakken. Een zorgverblijf op eigen terrein wordt meestal bewoond door ouderen of kinderen met lichamelijke of verstandelijke handicap.

Ontdek de mogelijkheden tijdens een afspraak

Neem contact op met de experts van Blommers Bouwsystemen om alle mogelijkheden voor het bouwen van een zorgwoning of recreatiewoning te bespreken. Het is mogelijk om op de website uw gegevens achter te laten of een offerte aan te vragen. Ook telefonisch zijn deze specialisten bereikbaar om een afspraak in te plannen. Ga een keer langs bij de showruin in Veldhoven om alle verschillende prefab woningen met eigen ogen te bekijken. Dan heeft u ruim de tijd om al uw wensen en eisen te bespreken.