Wijn en proefkunde
Woningen

Kom langs bij deze brasserie in Groningen

De Leyhoeve is een brasserie in Groningen waar u zeven dagen in de week terecht kunt voor een lunch, diner of gewoon een goede kop koffie of thee. Bij de lunch heeft u hier de keuze uit diverse belegde broodjes, verse soep, tosti’s en maaltijdsalades. Komt u dineren? Dan kunt u kiezen voor een driegangendiner met voor- hoofd- en nagerecht. Alles is à la carte te bestellen. Ga voor een vlees- of visgerecht of een speciaal seizoensgebonden gerecht. Ook qua voorgerechten en desserts is er volop keus. In deze brasserie, gelegen tegenover station Europapark in Groningen, geniet iedereen van een heerlijke maaltijd. Reserveer eenvoudig telefonisch of online.

Hier is ook een uniek verzorgingshuis

De Leyhoeve is een brasserie in Groningen, maar is voornamelijk een verzorgingshuis. Hier kunnen echtparen samenwonen, ongeacht de zorg die hiervoor nodig is. Het verzorgingshuis bestaat uit 208 ruime appartementen met volop licht en een mooi balkon. Er zijn appartementen in zeven verschillende afmetingen en ieder appartement wordt aangepast aan de voorkeuren van de bewoners. In dit wooncomplex krijgen bewoners een uitstekende service en staan de gastvrije medewerkers altijd voor hen klaar. Zo genieten de cliënten zorgeloos van hun oude dag.

Goede bereikbaarheid

Zowel de brasserie als het verzorgingshuis van De Leyhoeve in Groningen zijn goed bereikbaar. Ze liggen vlak bij een bus- en treinstation en ook met de auto kunt u er gemakkelijk komen. Het wooncomplex heeft een eigen parkeergarage en wanneer u de brasserie bezoekt, kunt u eenvoudig parkeren in de parkeergarage van station Europapark. Door deze voorzieningen kunnen familieleden en vrienden gemakkelijk op bezoek komen bij de bewoners van het verzorgingshuis en kunnen de ouderen ook prima zelf op stap in Groningen. Zo blijven ze mobiel en onder de mensen. En willen ze er eens uit, maar niet ver van huis? Dan is de brasserie om de hoek. Wat voor gemakt wenst een mens nog meer?