Wijn en proefkunde
Woningen

Hoge kwaliteit vloeren vindt u bij deze specialist in Eindhoven

Gaat u verhuizen en bent u nog op zoek naar een vloer die perfect past bij uw nieuwe interieur? Is uw huidige vloer aan vervanging toe of wilt u uw woonkamer eens goed opfrissen? Om wat voor reden u ook een vloer zoekt, bij Vinylwood is de kans van slagen groot. De afgelopen jaren heeft dit bedrijf zich gespecialiseerd in het leveren en leggen van hoogwaardige en duurzame pvc-vloeren in Eindhoven, Helmond en de rest van Noord-Brabant. Zij hebben al vele klanten mogen voorzien van de mooiste vloeren die nog jaren meegaan. De dienstverlening die zij aanbieden kenmerkt zich dan ook aan de hoge kwaliteit. Niet alleen de vloeren zijn van uitstekend materiaal, het personeel legt deze ook keurig bij u op de gewenste locatie.

Kies uit verschillende soorten vloeren

Brengt u een bezoek aan deze specialist, dan kiest u bij hen in Eindhoven uit verschillende soorten vloeren. Niet alleen hebben zij diverse vloeren, maar ook qua afwerkingen is de keuze enorm. Er is dus nagenoeg altijd wel een vloer die perfect aansluit bij uw interieur. Kies voor pvc-vloeren met een prachtige, natuurlijke houten look of vloeren die geschikt zijn voor de badkamer. In het uitgebreide assortiment van Vinylwood zijn ook de volgende pvc-vloeren opgenomen:

  • Pvc vinyltegels
  • Pvc vinylplanken
  • Pvc visgraat vinylplanken

Laat de vloer leggen

Deze specialist is dus perfect in staat om verschillende vloeren te leveren in Eindhoven, Helmond en Ekkersrijt. Maar de service gaat verder. Naast de levering kunnen zij de gewenste vloer ook op professionele wijze voor u leggen. Het leggen van een pvc-vloer is immers een ingewikkelde klus die in één keer goed moet gebeuren. Alleen dan houdt u een egale en gladde vloer over. De kleuren van hun vloeren kunt u tevens kiezen wanneer zij langskomen om de vloer op te meten. Wilt u een van de vloeren laten leggen in Eindhoven of omgeving? Neem contact met hen op!

https://www.vinylwood.nl/