Wijn en proefkunde
Huishoudelijk

Kleed jouw feest leuk aan met duurzaam wegwerpservies

Heb je binnenkort een feestje op de planning staan? Dat is natuurlijk iets om naar uit te kijken. Je nodigt leuk gezelschap uit, zet wat lekkere hapjes en drankjes op tafel en hebt zo een erg gezellige dag. Het enige wat dan weer wat minder leuk is, is het opruimen na afloop. Van een enorme berg afwas wordt niemand vrolijk. Daarom is het een goed idee om gebruik te maken van duurzaam wegwerpservies. Wanneer je dit aanschaft, haal je bruikbare borden en bestek in huis, die ook nog eens op milieuvriendelijke wijze gemaakt zijn. Een ander voordeel van duurzaam wegwerpservies is dat het in verschillende kleuren te koop is, zodat het er ook nog eens erg leuk en feestelijk uitziet!

Voor elke gelegenheid vind je passend servies

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf waar je duurzaam wegwerpservies kunt kopen, is het raadzaam eens in het assortiment van Daily Style te kijken. Zij beschikken over servies gemaakt van karton, hout of bamboe. Je bepaalt zelf welke kleur servies jij wilt hebben voor jouw feestje. Duurzaam wegwerpservies is bovendien 100% recyclebaar! Ook als het een bijzondere gelegenheid betreft, vind je bij dit bedrijf alles wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan goud- of zilverkleurig wegwerpservies voor een bruiloft of 50-jarige verjaardag. En is het feest afgelopen? Dan ruim je alles snel op en gooi je het servies meteen weg.

Zorg voor iets lekkers en bekijk het aanbod aan cupcake vormpjes

Ben je op zoek naar iets lekkers voor op jouw feest? Dan is het leuk om zelfgemaakte cupcakes aan jouw gasten te serveren. Daily Style beschikt over perfecte cupcake vormpjes, zodat je mooie cupcakes kunt maken. Is er een kindje geboren? Dan maak je gebruik van blauwe of roze cupcake vormpjes om aan de gasten voor te schotelen. Je kunt kiezen uit leuke vormpjes in allerlei kleuren bij dit bedrijf. Bekijk het aanbod van Daily Style op hun website en kies voor cupcake vormpjes in een kleur die past bij de gelegenheid!