Wijn en proefkunde
Image default
Horeca

Cocktails

Door middel van de mobiele cocktailbar wilt bedrijf de Sour Truck hun liefde voor sour cocktails delen. Deze rijdende cocktail truck komt makkelijk jouw kant op, dus of je nou een bruiloft, grote borrel of personeelsfeest organiseert, wij kunnen de cocktails, met of zonder alcohol, op locatie verzorgen. Niet te vergeten: bij de mobiele cocktail bar hoort óók een barvrouw of man. Hij of zij beschikt over alle nodige kennis en skills en zal jouw avond zorgeloos laten verlopen. Genieten dus! Heb je hulp nodig om te kunnen inschatten hoe veel iedereen zal drinken? Geen probleem, want we denken graag met je mee.

Wat zijn sour cocktails?

Dit type cocktail is in traditie een familie van mixdrankjes en behoren tot de oudste cocktails. Ze werden namelijk al beschreven in 1862. De mixdrankjes hebben vaak een basislikeur van citroen of limoensap, een zoetstof zoals siroop en soms eiwit dat voor foam zorgt. Als je wilt, kan er ook een scheutje bitters worden toegevoegd. Sour cocktails zijn er in veel verschillende variaties zoals de Amaretto Sour, Gin Sour, Pisco Sour en meer. Bedrijf de Sour Truck beschikt ook over de kennis en skills om andere cocktails te maken. Op de website is er ook een linkje naar de blog waar sour cocktail recepten staan vermeld. Zo kan jij ook thuis aan de slag met deze heerlijke drankjes en zo jouw gasten blij maken. Cheers. 

Het begin van de Sour Truck

De Sour Truck bestaat sinds 2020 en is opgericht door twee ambitieuze en jonge ondernemers die uit de steden Amsterdam en Den-Haag komen. Charles en Berend. Zo ontdekten zij de bekende en klassieke Amaretto Sour en ontstond er een passie. De oprichters gaven een andere twist aan klassieke cocktail recepten die volgens hen niet de aandacht kregen die ze verdienden. Al met al ontstond het concept en de missie van Sour Truck om cocktails op locatie aan te bieden. Gezien de truck makkelijk door het land kan rijden, is het aantrekken van een groot publiek ook mogelijk. Inmiddels is het bedrijf sinds mei een samenwerking aangegaan met Disaronno International gezien de kwaliteit van de cocktails hierdoor wordt gewaarborgd. 

Veelzijdigheid van de Sour Truck

Dat cocktails niet meer weg te denken zijn op festivals of borrels hebben Charles en Berend goed begrepen. Het concept en de mobiliteit van de Sour Truck sluiten hier dan ook goed op aan. De missie van de mobiele cocktail bar is dan ook om zo veel mogelijk mensen het genot van de sour cocktails opnieuw te verzekeren en hen kennis te laten maken met hun favoriete cocktails. De truck is van zichzelf opvallend en trekt op festivals veel bezoekers. Bovendien kun je de Sour Truck ook boeken voor een bbq, bedrijfsfeest of bruiloft. Als je meer wilt dan alleen sour cocktails, kan dat zeker. Indien je de cocktail truck boekt, zorgt een professional, namelijk een barman of vrouw, dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. De Sour Truck denkt ook graag met je mee bij de inschatting van het aantal drankjes per persoon en in totaal. Van alle markten thuis dus!