Wijn en proefkunde
Image default
Dienstverlening

Machinaal straten: sneller, hoogstaande kwaliteit en veel minder zwaar

Bent u een stratenmaker of werkt u bij een bouwbedrijf? Dan weet u hoe zwaar handmatig bestraten is. U zit de hele dag op uw knieën, moet zware stenen tillen en deze netjes en exact neerleggen. Dat is niet alleen belastend werk, maar ook nauwkeurig en dat vraagt veel van iemand. De RoadPrinter van Road Paving Systems maakt het dan een stuk gemakkelijker voor u. Deze machine kan in een keer een hele straat leggen of een oude straat herbestraten zonder dat u daarvoor op uw knieën moet. Verscheidene steensoorten en legverbanden zijn mogelijk, zowel als het toevoegen van een randafwerking. Machinaal straten is de toekomst; het is duurzaam, Arbo-vriendelijk en het resultaat is schitterend.

Subsidies voor deze ‘stratenprinter’

Een ander groot voordeel van het gebruik van de RoadPrinter en vooral de RoadPrinter Eco is dat veel overheden er een subsidie voor geven. Dat komt doordat machinaal straten veilig en duurzaam is. Vooral als u kiest voor de nieuwe RoadPrinter Eco kiest u voor een bijzonder milieuvriendelijke optie. Dit is een 100% elektrische RoadPrinter die vier keer zo sterk is als de conventionele RoadPrinter en drie keer zo snel werkt. Deze bijzonder milieuvriendelijke en efficiënte manier van machinaal straten wordt aangemoedigd door de overheid en wordt gesubsidieerd. U kunt altijd belasting aftrekken via de MIA en VAMIL.

Wat kan de RoadPrinter allemaal?

De RoadPrinter is een machine waarmee u machinaal kunt straten. U legt snel een straat tot en met zeven meter breed en hoeft daar niet voor op de knieën. Er zijn verschillende steensoorten die kunnen worden gebruikt, zoals waaltjes, betonklinkers en lingeformaten. Deze laat u leggen in verschillende legverbanden, waaronder het keper-, blok- en elleboogverband. U kunt met de RoadPrinter van Road Paving Systems dus snel, efficiënt en gemakkelijk een hoogkwalitatieve straat leggen. Daarnaast is deze machine ook te gebruiken voor het invullen en repareren van bestaande straten.

https://roadprinter.nl/