Wijn en proefkunde
Image default
Dienstverlening

Bij dit leasebedrijf in Breda kunt u terecht als u een goedkope bedrijfsauto zoekt

Bent u op zoek naar een nieuwe auto voor uw bedrijf? Dan wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Een goedkope en populaire manier om een auto aan te schaffen, is door deze te leasen. Dit kan zowel zakelijk als privé. Het leasen van een bedrijfsauto valt onder zakelijk leasen. Maar ook bij het leasen van auto’s zit er heel wat verschil in prijs en kwaliteit tussen verschillende leasebedrijven. Als u er zeker van wilt zijn dat u de allergoedkoopste auto aanschaft, kunt u bij De Leaseveiling aan het goede adres. Bij dit leasebedrijf in Breda vindt u aan de hand van een veiling de beste auto voor u.

Hoe werkt de veiling?

Meedoen aan een veiling is niet iets wat u iedere dag doet, en al helemaal niet als het gaat om een grote aankoop als een auto. Het is dus goed om te weten hoe de veiling van het leasebedrijf in Breda werkt. Allereerst moet u aangeven welke auto u zoekt en welke eisen u heeft. Vervolgens zal het leasebedrijf Breda geschikte leasebedrijven voor u zoeken. Deze zullen meedoen aan de veiling en allemaal een bod uitbrengen. Aangezien het bod zichtbaar is voor de andere bedrijven, zullen deze de prijs verlagen. Dit zal zo een tijdje doorgaan. Zodra u akkoord gaat met een bedrag, is de veiling gesloten en leaset u een auto bij het betreffende bedrijf.

De service

De Leaseveiling vindt een goede service erg belangrijk. De bedrijven die een bedrijfswagen willen leasen, kunnen met alle vragen bij het leasebedrijf terecht. De medewerkers zijn erg passievol over auto’s en hebben kennis van zake. Ze weten dan ook alles over het leasen van een bedrijfsauto. Bovendien is de veiling zelf geheel kosteloos, zodat de drempel om een veiling te beginnen wat minder hoog is. Aangezien het leasebedrijf in Breda geen auto’s aanbiedt, is het bedrijf onafhankelijk. Tevens is het bedrijf overal transparant over.

https://www.deleaseveiling.nl/