Wijn en proefkunde
Image default
Banen en opleidingen

Een gecertificeerde bhv-cursus volgen bij een expert uit regio Amsterdam

Wilt u een bhv-cursus volgen in de omgeving van Amsterdam en Haarlem of wilt u dit door uw werknemers laten doen? Dan bent u bij ProFhire aan het juiste adres! Dit bedrijf is expert op het gebied van diverse bhv-cursussen en is dan ook een uitstekende keuze voor uw bedrijf. Het bedrijf is gelegen in Velserbroek. U kunt ervoor kiezen om in Velserbroek de cursus te volgen, maar dit kan ook op uw locatie. Dit is mogelijk vanaf zes personen en kan handig zijn als meerdere personen binnen uw bedrijf de cursus willen volgen. Ook bespaart dit u veel reistijd.

Een bhv-cursus volgens de richtlijnen van het NIBHV

Alle bhv-cursussen bij ProFhire worden uiteraard enkel gegeven volgens de richtlijnen van het NIBHV. Na afloop van deze bhv-cursus in regio Amsterdam ontvangt u dan ook een door het NIBHV-erkend certificaat. Dit betekent dat uw behaalde certificaat door het Nederlandse Instituut voor Bedrijfshulpverlening wordt erkend. Om uw certificaat geldig te houden, is het van essentieel belang dat u regelmatig een herhalingscursus volgt. Dit kan uiteraard ook bij deze expert. Dit is erg belangrijk om uw kennis op het gebied van bedrijfshulpverlening up-to-date te houden.

Op weg naar een integraal veiligheidsbeleid 

Alle docenten binnen ProFhire komen uit de praktijk. Om de bhv-cursus in regio Amsterdam te kunnen geven, hebben zij allemaal een didactische opleiding tot instructeur gevolgd. De cursussen worden met behulp van theatertechniek en praktijkervaringen gegeven. Hierdoor blijven de bhv-cursussen zo realistisch en praktijkgericht mogelijk. Daarnaast wordt er gekeken naar de organisatiespecifieke kenmerken en risico’s binnen uw organisatie. De drijfveer van deze specialist is het ondersteunen van culturele instellingen, bedrijven en organisaties op weg naar optimaal integraal veiligheidsbeleid en dit ziet u terug in alle gegeven cursussen.

Totaalleverancier van begin tot het eind

ProFhire treedt op als totaalleverancier. Zo kan er vanaf het begin tot het einde ontzorgd worden op alle veiligheidsgerelateerde vlakken. Hierdoor wordt er niet alleen gezorgd voor opleidingen, trainingen, cursussen en veiligheidsmiddelen, maar er wordt ook nazorg en advies geleverd. Ook controle, begeleiding en risico-inventarisatie behoren tot de diensten die de expert levert.

https://www.profhire.nl/