Bijrijder Horecadistributie

Wil je het leven van een automobilist proeven, maar heb je (nog) geen groot rijbewijs? Daarna begon hij te werken als co-piloot. Er zijn verschillende mogelijkheden: fulltime, call, parttime of zaterdag. Als co-piloot volg jij en de ervaren chauffeur de reguliere route naar de horeca. En weet dat je een graag geziene gast bent en overal staat een kopje koffie voor je klaar!

Wat ga je doen: 

  • Ondersteun het dagelijkse werk van de chauffeur;
  •  Laad en los vrachtwagens rolcontainers / pallets op de volgende manieren. Deze dozen zijn gevuld met kratten, vaten en flessen;
  • Zorg voor een perfecte levering van het distributiecentrum naar de horeca en bedrijfskantines;
  • Na terugkeer in het bedrijf de lege goederen ophalen en lossen;
  • Elke werkdag levert inventaris op voor ongeveer 10-14 ondernemers.

Naast je staat een ervaren chauffeur die de route als geen ander kent. Je mentor en vriend, want als je chauffeur wilt worden, ben je bij ons aan het goede adres.

Wat we je bieden:

  •  Volgens de cao bedraagt ​​het totale uurloon voor beroepen van 21 jaar en ouder 10,38 euro;
  • Als u geïnteresseerd bent, kunt u een groot rijbewijs halen;
  • Mogelijkheid tot fulltime en parttime;
  • 25 vakanties en 3,5 ATV-dagen per jaar;
  • Pensioenregeling; 130% van overwerkvergoeding;
  • Zaterdag toeslag 150%;
  • Zon- en feestdagen toeslag (indien van toepassing) is 200%;
  • Benoemingen op lange termijn.

Daarnaast kunt u besparen op de kosten van werkkleding en kunt u korting aanvragen op een ziektekosten- en schadeverzekering.

Wat zoeken wij;

  • Minimum leeftijd 17 jaar
  • In staat om handarbeid uit te voeren

Onze opdrachtgever is een van de 25 grootste logistieke dienstverleners van Nederland. Ze maken nog steeds een aanzienlijke groei door. Maar er hangt nog een echte familiale sfeer, iedereen heeft 23 vestigingen en 1.100 medewerkers! In grote professionele organisaties werken ze met kleine individuele teams.

Regelgeving transportsector

Uiteraard worden wijzigingen in de regelgeving nauwlettend gevolgd. Ook zorgen we ervoor dat medewerkers volledig op de hoogte zijn van de richtlijnen om verspreiding te voorkomen. De bestuurder en de copiloot moeten waakzaam zijn en direct contact met mensen vermijden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/horeca-ondernemers.html