Wijn en proefkunde
Image default
Winkelen

Maak de beste keuze als u een MOD gaat kopen

Wilt u een MOD kopen? Welke MOD u gaat kopen ligt voornamelijk aan uw persoonlijke wensen. Wilt u grote dampwolken maken? Welke vloeistof geniet uw voorkeur? Er is zo veel keus op de markt. En wordt het kiezen voor het juiste apparaat moeilijk? Een e-sigaret kopen of een MOD kopen is wel iets waar u zich goed over moet laten informeren. Bij Smokeless Nederland kunnen ze u hierin goed adviseren. Dit bedrijf heeft ruime ervaring op het gebied van elektronisch roken. Het gekwalificeerde personeel helpt u graag in maken van de juiste keuze. Smokeless Nederland verkoopt al sinds 2013 elektronische sigaretten van hoge kwaliteit.

Regels en wetten over elektronisch roken

Sinds 2016 valt de elektronische sigaret onder dezelfde regels als alle andere tabaksproducten. Elke e-sigaret moet aan precieze veiligheidseisen voldoen. De e-liquids met nicotine worden verkocht in flesjes van 10 ml. Groter mag niet. In Nederland mag u een elektronische sigaret roken, er gelden dezelfde regels als voor de gewone sigaret. Gaat u een MOD kopen of een elektronische sigaret kopen? Laat u dan altijd goed informeren. Bij Smokeless Nederland helpen ze u graag op weg om voor u de beste keuze te maken.

E-sigaret kopen

Heeft u nog nooit elektronisch gerookt? Elektronisch roken is een hele andere sensatie dan gewoon roken. Dat zult u vrij snel ervaren als u begint. Alleen al die smaken die in de e-liquids verwerkt zijn. Een gewone sigaret heeft ook diverse smaken, maar bij het kopen van een e-sigaret heeft u nog veel meer keus. Ook zijn er allerlei diverse vormen die de e-sigaretten hebben. Welke ligt lekker in uw hand, welke kleur, welke grootte. U kunt het beste bij een gespecialiseerd bedrijf uw e-sigaret of MOD kopen. Smokeless Nederland is een gespecialiseerd bedrijf wat u kan helpen de juiste keuze te maken voor uw nieuwe MOD of e-sigaret.