Wijn en proefkunde
Image default
Winkelen

Benzineprijzen in Zevenaar

In Zevenaar vind je een verscheidenheid aan benzinestations. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te tanken bij BP, Jet, Esso, Shell en Gulf. Wat de prijzen betreft voor benzine in Zevenaar, varieert deze sterk. In tegenstelling tot andere steden wordt bijvoorbeeld in Zevenaar een lage btw berekend. Maar wat zijn de exacte benzineprijzen in Zevenaar? We nemen een kijkje!

Benzineprijzen op dit moment

Op dit moment (januari 2020) liggen de benzineprijzen in Zevenaar tussen de € 1,591 en €1,699. Dit is de prijs voor een liter Euro95. Opmerkelijk is dat de prijzen in Zevenaar hiermee gemiddeld lager liggen dan die in omliggende steden als Doesburg en Doetinchem. Toch kunnen de prijzen per dag sterk verschillen. De prijs per liter is afhankelijk van het moment waarop je tankt. Ook variëren de prijzen per tankstation. Wil je op de hoogte blijven van de actuele benzineprijzen in Zevenaar? Check dan de benzineprijs Zevenaar op De Zevenaar Gids.

Oorzaken van prijsverschillen

De prijzen met betrekking tot benzine zullen nooit hetzelfde blijven. Dit komt doordat de prijzen elke dag kunnen fluctueren als gevolg van afgestemde kortingen en verschillende marktomstandigheden. Petroleum is een product wat wordt verhandeld op de internationale markt. Dit betekent dat de bouwprijs voor elk station in Zevenaar vaak verschillend is. Ook de kosten voor vervoer en andere bijkomende kosten voor het tankstation beïnvloeden de prijzen. Al deze factoren hebben invloed op de totale benzineprijs.

Voordelig tanken?

De benzineprijzen variëren dus per tankstation en dag. Niet elke dag kan je voordelig tanken. Wat kun je doen om de best mogelijke benzineprijs in Zevenaar te krijgen? Wij geven je enkele tips:

  • Vergelijk vooraf online de prijzen per tankstation
  • Tank op rustiger dagen, bijvoorbeeld overdag op een werkdag
  • Ga naar een tankstation dat gunstig gelegen is, hierdoor betaal je vaak minder voor transportkosten
  • Kijk of het tankstation andere voordelen biedt, zoals een kortingsbon bij elke beurt tanken

Met al deze tips herken je makkelijker een goede prijs. Blijf op de hoogte met een benzineprijs Zevenaar op De Zevenaar Gids.

Conclusie

Benzineprijzen in Zevenaar variëren dagelijks. De beste benzineprijs krijg je door na te gaan welk tankstation het gunstigst gelegen is en door de prijzen online te vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaald voor je tankbeurt. Kijk voor de actuele benzineprijs in Zevenaar op De Zevenaar Gids.

.