Wijn en proefkunde
Winkelen

Een naaimachine kopen om uw oude jeans te hergebruiken

Een naaimachine kunt u, in het geval u er nog geen heeft, kopen om uw oude jeans te hergebruiken. Dit geldt uiteraard niet alleen voor uw oude jeans, maar voor veel meer kledingitems. In dit artikel leest u over een aantal leuke ideeën om die jeans te hergebruiken. U heeft alleen een naaimachine en een beetje creativiteit nodig!

Ideeën ter inspiratie bij het naaimachine kopen

Door een naaimachine te kopen, kunt u een lange spijkerbroek simpelweg omtoveren tot een korte spijkerbroek. U kunt dit idee gebruiken als de jeans van boven nog goed past, maar wellicht uit de mode of versleten is. Naast een korte broek kunt u ook een spijkerrok van de oude jeans maken. Voor dit kledingstuk heeft u een wijde spijkerbroek nodig, zodat er genoeg stof beschikbaar blijft om de losse onderdelen aan elkaar vast te maken.

Hergebruik de stof van uw broek en maak toffe items

U kunt de stof ook hergebruiken door er een tas of portemonnee van te maken. Het geeft een leuk effect als u verschillende delen van de jeans aan elkaar vastmaakt en zo een nieuw item creëert. Bent u naast naaien ook fan van koken, dan kunt u deze twee hobby’s in elkaar laten overlaten. Maak van uw oude jeans een gaaf kookschort. Is uw agenda toe aan een make-over? Gebruik dan de spijkerstof om de agenda mee te bekaften. Met lijm kunt u heel simpel de stof bevestigen op uw agenda en lijkt het alsof u een gloednieuwe agenda heeft. Net als uw agenda, kan uw telefoon ook toe zijn aan een nieuwe uitstraling. Knip een stuk uit de spijkerbroek ter grootte van de voor- en achterkant plus 2 extra centimeter uit. Naai de stukken vervolgens aan elkaar en uw nieuwe hoesje is klaar voor gebruik.

Geen uw spullen eenvoudig een nieuw uiterlijk

Heeft u veel sierkussens in uw huis en wilt u deze wel een keer een nieuw uiterlijk geven. Gebruik de spijkerstof om een nieuwe sloop te maken en uw kussen lijkt weer als nieuw. Heeft u genoeg oude jeans, maar helaas geen naaimachine. Informeer dan eens bij Ricken’s Naaimachinehandel. Hier kunt u voordelig een naaimachine kopen van de beste kwaliteit.

https://www.ricken.nl/